Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Hungexpo - minden eddiginél nagyobb agrárkiállítást rendeznek a Budapesti Vásárközpontban

MTI | 2013.01.12. |
Hungexpo - minden eddiginél nagyobb agrárkiállítást rendeznek a Budapesti Vásárközpontban
Minden eddiginél nagyobb agrárkiállítást rendeznek január 30. és február 2. között a Budapesti Vásárközpontban az Agromashexpo és az Agrárgépshow szakkiállítások közös szervezésével - közölte a Hungexpo Zrt.

A cég tájékoztatása szerint a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ), a Mezőgép Gyártók Országos Szövetsége (MEGOSZ), az új Nemzeti Agrárkamara, a Gabonatermesztők Országos Szövegsége (GOSZ) szakmai támogatásával több mint 30 ezer négyzetméteren szervezik meg a nagyszabású agrár seregszemlét. A rendezvény részét képezi a Magyar Kert és a Szőlészet és Pincészet kiállítás is.
   
Az Agromashexpon 130, az Agrárgépshow bemutatón 57, a Magyar Kert rendezvényen 31, a Szőlészet és Pincészet kiállításon 21 cég mutatkozik be.
   
A Hungexpo közölte: a piacvezető agrárcégek közül szinte mindegyik képviselteti magát, például a B-pavilon 3000 négyzetméterén az AXIÁL, az F-pavilonban 2250 négyzetméteren a KITE mutatkozik be.
   
A kiállítás presztízsét jelzi, hogy rekordszámú, 30 pályázat érkezett a három - input, gépesítés, logisztika -  kategóriában is megrendezett termékversenyre, az elismeréseket a kiállítás megnyitóján adják át.

Még nincs értékelve