Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Két CASE IH termék nyert AE50 díjat 2013-ban

x | sajtófotó | 2013.07.02. |
Két CASE IH termék nyert AE50 díjat 2013-ban
Két Case IH terméket választottak ki a megtisztelő AE50 2013 díjra. Az Amerikai Agrármérnökök és Biológusok Szövetsége, az ASABE által támogatott AE50 díj évente 50 terméket emel ki, melyek innovatív technológiát alkalmazó mezőgazdasági termékek. Ebben az évben a Case IH 2013 Axial-Flow® kombájn kabin és az Axial-Flow kombájnok ürítőcsigája is megkapta az elismerést.

„A Case IH felhasználó központú fejlesztési rendszerének köszönhetően a vállalat képes mindig olyan újításokkal gazdagíani az iparágat, melyek valódi segítséget jelentenek a termelékenység növelésében” mondta Kyle Russel a Case IH marketing igazgatója. „Örömmel fogadtuk az ASABE döntését, miszerint két Case IH is elnyerte az AE50 díjat.”
Az AE50 díjat két évtizede ítélik oda a mezőgazdaságban, élelmiszeriparban megjelenő termékeknek. Szakértő zsűri választja ki a győztes termékeket az alapján, hogy milyen kereskedelmi értékkel, mezőgazdasági és mérnöki erővel modern technológiával rendelkeznek. Ahhoz, hogy egy fejlesztés elnyerhesse a díjat, teljesíteni kell azt a követelményt, hogy 2012-ben gyártsák és értékesítsék is.

Díjnyertes 2013 Axial-Flow kombájn kabin

A továbbfejlesztett Case IH Axial-Flow kombájn kabin jelentősen kényelmesebb és ergonomikusabb lett. Az új kabin az új Axial-Flow kombájn modellek része lesz.
Az új kabin továbbfejlesztett multifunkciós kezelőegységgel rendelkezik, mellyel minden funkció egy gombnyomással elérhető. A kezelőegység jobb oldali ergonomikus kezelőegységet tartalmaz és oldalsó sínt, mely lehetővé teszi a kijelző, pohártartó és irószertartó helyzetének állítását. A gépkezelő több kényelmi funkciónak is örülhetnek, ilyen a Bluetooth rádió, kényelmes ülés, hordozható elektromos hűtőtáska. A megnövelt lábtér fokozott kényelmet kínál. A piros bőr luxus kabint opció a leghosszabb aratási napokra és éjszakákra is tökéletes kényelmet biztosít. Minden modell rendlekezik AFS 700 kijelzővel, mellyel nyomon következő a munka és a gép állapota. Ha a betakarítási munka éjszakába nyúló, összesen 8 lámpa segíti a még jobb láthatóságot.

Axial-Flow kombájn ürítőcsiga

A gépkezelő a multifunkciós kezelőegységgel szabályozhatja az ürítőcsigát, növelheti a gabona áramlási sebességét anélkül, hogy a kombájn vagy a gabona kocsi sebességét változtatni kellene. A független konzolcsiga meghajtással, mely a tavalyi évben került bevezetésre, nagyobb rugalmasságot élvezhetnek a termelők.

Az Invest Gépkereskedelmi Kft-ről

Az Invest Gépkereskedelmi Kft 2002 májusában kezdte meg tevékenységét a CASE IH és a STEYR mezőgazdasági gépek magyarországi vezérképviseleteként és importőreként. Kínálata a különféle elvárásoknak megfelelni hivatottan kombájnokat, traktorokat, silózókat, bálázókat, valamint egyéb mezőgazdasági gépeket foglalt magába. A mezőgazdasági szektorban elért sikerek ösztönzőleg hatottak a cégvezetésre is és az időközben adódott lehetőség a CASE építőipari gép márka forgalmazása kapóra jött a további fejlődéshez és a kínálat szélesítéséhez. Így 2004-től az INVEST Gépkereskedelmi Kft. lett a magyarországi hivatalos forgalmazója a CASE építőipari gépeinek és azok alkatrészeinek is.
A vállalat már fennállásának első évében 700 millió forintos árbevételt ért el, és ez a mutatószám 2008-ban meghaladta az 5,5 milliárd forintot. A dinamikus bővülés az alkalmazottak számában is tetten érhető: a 2002-es tíz fővel szemben ma már több mint 50 kollégával dolgozik a nagyigmándi székhelyű cég, amely az általa forgalmazott gépekhez alkatrészeket, valamint magas színvonalú műszaki ellátást, szervizt is biztosít. Vevőszolgálata pedig koordinációs és adminisztratív tevékenységeket végez, irányítja a folyamatos belső képzést, szervezi a gépkezelők szakmai továbbképzését, biztosítja a műszaki információk rendelkezésre állását, valamint diagnosztikai és javítási feladatokat is ellát.

A profik választása

A Case IH a profik több mint 160 év tapasztalattal rendelkezik. Traktorok, kombájnok, bálázók széles kínálatát világszerte magasan képzett kereskedő hálózat képviseli, így vásárlóink maximális támogatást élveznek. További információt a Case IH termékekről és a szolgáltatásokról a www.caseih.hu oldalon talál. A Case IH a CNH Global N.V. leányvállalata. A CNH kizárólagos tulajdonosa a Fiat Industrial-nak.

Átlag: 5