Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Van igény a jó minőségű nyaralókra

Új fejlesztés a balatoni ingatlanpiacon

x | 2011.06.08. |
Van igény a jó minőségű nyaralókra
Ritkán hallani manapság új ingatlan-fejlesztésekről, ám mégis van egy cég, akinek munkatársai hiszik és vallják, hogy újra meg lehet találni azt a lendületet, ami beindítja az élet motorját. Ennek egyik oka, hogy továbbra is van igény a jó helyen lévő, közvetlen vízparti, igényesen kivitelezett nyaralókra. Ez a kiemelt fejlesztés a siófoki Aranyparton a DIVINUS Arany Apartmanok helyszíne, melyet két oldalról a magyar tenger határol.

Igényes környezet, luxus és nyugalom

 
A DIVINUS Befektetési Alapkezelő Zrt. (DIVINUS) fő profilja az ingatlanfejlesztés. Az elmúlt tizenöt évben megvalósult beruházások eredményeképpen a cégcsoport előkelő helyet foglal el a hazai ingatlanpiacon.
A cég 2010 szeptemberében tette le az új fejlesztés alapkövét Siófokon, az Aranyparton lévő Szent László utcában. A projekt különlegessége a telek adottságain túl, hogy a DIVINUS önerőből építkezik, és a generálkivitelezést is cégcsoporton belül tartja. A négy épületből álló, 110 lakásos apartman-együttes átadása június 30-án lesz.
A minőség egyik garanciája a debreceni Hotel DIVINUS*****. Ugyanaz az igényes formavilág, a legújabb olasz dizájn, a nyaralók három méteres belmagassága, és az örökpanoráma adják ugyanannak a luxusnak az érzését, mint amit a debreceni szálloda is nyújt.Akár üzleti, akár kikapcsolódás céljából keresi fel a vendég a szállodát, a diszkrét elegancia és a gazdag szolgáltatási paletta a biztos garancia egy felejthetetlen élményre nagyvárosi környezetben, de a zöldövezetek kényelmével, nyugalmával együtt.
 

Álmaink nyaralója – álmaik projektje

 
– A siófoki nyaralókat olyannak építettük, mint amilyennek megálmodtuk, ezért a projekt az „Álmai nyaralója” nevet kapta – mondta el lapunknak Kis-Csontos Helga értékesítési vezető. A minőségen kívül a DIVINUS csapata fontosnak tartja továbbadni azt a filozófiát is, mely szerint „itt és most élünk”. Élvezzük hát családtagjainkkal, barátainkkal azt, amiért megdolgoztunk! Mindannyian ismerjük a külföldi nyaralással járó, nem kevés kellemetlenséget, kockázatot… Előfordult már mindannyiunkkal, hogy nem azt kaptuk, mint amire befizettünk, és végül nem úgy sült el a nyaralás, ahogyan elterveztük: dugók, várakozások, rossz idő, csalódások az ígéretes(nek mondott) szállodákban…
A DIVINUS Arany Apartmanokat „második otthonként” terveztük, ahol a család az év bármely időszakában teljes kényelemben pihenhet. A Balaton télen és nyáron is varázslatos! Siófok városa különösen sok figyelmet fordít arra, hogy az itt élők és nyaralók jól érezzék magukat. A város minden korosztály számára választékos programot kínál tavasztól nyár végéig, majd ősszel kezdődnek a szüreti rendezvények, télen pedig a befagyott tavon és környékén szervezett események várják a kikapcsolódni vágyókat. Kiemelten fontos az is, hogy mindez Budapesttől akár 50 perc alatt elérhető.

 

Jövőre már a kikötő is megépülhet!

 
Kis-Csontos Helga elmondja, meggyőződésük, és az eddigi eladások is azt
Presztízs Magazin
igazolják, hogy az átlagon felüli minőségre és szolgáltatásokra továbbra is van igény. – A vásárlók egy része befektetésként gondolkodik, amikor egy balatoni nyaraló vásárlásáról dönt. Ilyenkor tényleg fontos, hol és mit vesz az ember, túl a kényelmi szempontokon. Innen nézve a DIVINUS nagyon szerencsés választás, mivel az „álmai nyaralója” továbbfejlesztéseként 2012-re tervezzük egy 200 férőhelyes siófoki kikötő építését, ami jelentősen növelni fogja az ingatlanok komfortját és forgalmi értékét! A kikötő megvalósulásával igazán egyedivé válhat a projekt, hiszen a vízisportok napjainkban igen közkedveltek a nyaralók körében. Nem csak a remek széladottságok miatt igaz ez, hanem mert egy ilyen minőségben elkészült nyaraló-együttes önmagában is egyedülálló a piacon. A kikötővel együtt pedig valóban különleges lesz!
A napokban elkészült a mintalakás, ahol igyekeztünk megmutatni, mit is álmodtunk meg mi. Kiválasztottunk egy 60 négyzetméteres nyaralót, amelyet egy négyfős család kényelmének megfelelően rendeztünk be, ötleteket adva a minimal stílus keretein belül, kandallóval, kortárs festményekkel. Az építkezést folyamatosan dokumentáljuk a www.almainyaraloja.hu honlapunkon, a projekt hírek menüpont alatt. A fotógalériát is folyamatosan töltjük, hogy kedvet csináljunk a leendő tulajdonosoknak.
Az előértékesítésben elkelt nyaralók számával elégedettek vagyunk. Nagyon jó érzés az emberek szemében látni azt az örömöt, amit egy szerződéskötéskor tapasztalunk. Ritka manapság az embereket így látni, de az az álmunk, hogy legyen végre egy olyan sziget a Balaton partján, ahol 110 boldog család, sikeres ember egy közösséget alkot és visz minket előre!
(X)

 
DIVINUS Befektetési Alapkezelő Zrt.
4030 Debrecen, Epreskert u. 1.
Telefon: +36 52 413 100
 
Értékesítési iroda:
Rózsadomb Center
1025 Budapest
Törökvész u. 87-91. II. emelet
 
Hotel Divinus *****
4032 Debrecen
Nagyerdei krt.
Telefon: +36 52-510-900
Mail: info [at] hoteldivinus [dot] hu (info [at] hoteldivinus [dot] hu)
www.divinus.hu

Átlag: 1