Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Értékes és értékteremtő partnerek

A Paul Horn Einstechtechnik-től egy nemzetközivé vált cégig

PR-cikk | archív | 2013.03.14. |
Értékes és értékteremtő partnerek
A Paul Horn Einstechtechnik 1969-es alapítása óta nagy precizitású beszúró-, hosszeszterga- és horonymaró-szerszámokat gyárt a fémfeldolgozó ipar igényes felhasználói részére. Ennek során a HORN kezdettől fogva kompetens és innovatív problémamegoldónak bizonyult a forgácsolás területén. Ügyféltörzsük az autóipar, az autóipari beszállítás, a repülés- és űrhajózás-technika, az orvosi technika, valamint a szerszám- és formagyártás területéről tevődik össze.

A piaci pozíció megerősítése után nemcsak a termékpaletta bővült folyamatosan, hanem az alkalmazottak száma is növekedett, így 1981-ben a gyártás és az igazgatás átköltözött Tübingenbe, egy közös épületbe. Egyidejűleg megemelték a törzstőkét és a cég nevét Hartmetall-Werkzeugfabrik Paul Horn GmbH-ra változtatták.

Presztízs Magazin

A folyamatos növekedés miatt 1991-ben már e gyártóhely kapacitása sem volt elegendő.. Az akkoriban új, a jelenlegi törzsgyár első fele építésének évében lépett be az alapító fia a céghez. Ugyancsak 1991-ben alakult meg a Horn Hartstoffe GmbH, amely saját keményfémfajták és geometriai tervek fejlesztésével foglalkozik. 1993 és 2001 között külföldi telephelyeket alapítottak Franciaországban, Angliában, az USA-ban és Magyarországon, a győri ipari parkban, hogy még közelebb legyenek a jelentős piacokhoz.

A cég történetének egy további lépése volt 1999-ben a tübingeni új építmény megvásárlása. Itt, nagyjából 9000 négyzetméter összfelületen kapott közös helyet az igazgatás, az értékesítés, az oktatási és szemináriumi helyiségek, a bemutató-, kutató- és fejlesztési központ, valamint a teljes gyártás a saját bevonatkészítő központtal együtt.
   
Jelenleg világszerte csaknem 800 munkatárs dolgozik nap, mint nap lelkesen azon, hogy a HORN technológiai szempontból az élen álljon és ott is maradjon. Ez tízszer annyi, mint húsz éve, és a tendencia továbbra is emelkedő. 2008 tavaszán a harmadik, "Unter dem Holz" építési szakasszal újra megkétszereződött a gyártóterület. Jelenleg a tübingeni telephelyen a legmodernebb berendezéseken, 12 ezer m2-t meghaladó gyártóterületen innovatív szerszámokat készítenek igényes horonymegmunkálási alkalmazásokhoz.
   
A Paul Horn GmbH 1969 óta fejleszt és gyárt beszúró-, hosszeszterga- és horonymaró-szerszámokat, melyek a piac élvonalában találhatók. Termékeik alkalmazási területe széles körű, az autóipartól és beszállítóiparától kezdve a gépgyártáson, a repülés- és űrhajózás-technikán, a hidraulikán/pneumatikán, az ékszeriparon keresztül az orvosi technikáig terjed. Technológia, teljesítőképesség és megbízhatóság szempontjából kiváló szerszámaikat világszerte több mint 800 munkatárs fejleszti és gyártja. Németországban a szakterületeken évek óta piac- és technológiavezetők.
 

Presztízs Magazin

A Hartmetallwerkzeugfabrik Paul Horn GmbH céget 1969. november 1-én Waiblingenben Paul Horn Einstechtechnik néven Paul Horn Úr alapította. Fia, Lothar Horn 1991-ben lépett be a céghez, majd 1995-ben vette át az ügyvezetői pozíciót.
   
A széles választékú, nagyteljesítményű szerszámrendszereken túlmenően kompetens tanácsadást és szervizszolgáltatást is nyújtanak ügyfeleiknek. A nemzetközi telephelyeikkel és partnereikkel folytatott bizalomteli és intenzív együttműködés következtében világszerte minden ügyfelük számára értékes és értékteremtő partnerekké váltak.. Legfőbb céljuk a folyamatok és termékek továbbfejlesztése, valamint az egész világra kiterjedő tudástranszfer.
   
Innovációk esetén mindig az összes sikertényezőt szem előtt tartják. A keményfém-megmunkálástól a csatlakozásokon, a szerszámbefogókon keresztül a bevonatkészítési technológiákig, a geometriai fejlesztésekig minden fontos tényezőt befolyásolni tudnak. Ezen átfogó know-how létrehozása és birtoklása az egyik erősségük, ami célirányos gazdasági megtakarítások formájában minden ügyfelüknek hasznára válik.


Horn Magyarország Kft.
Győr Gesztenyefa út 4. 9027
Székhely: 1024 Bp. Lövőház u. 30.
Tel.: 96/550-531 fax: 550-532
technik [at] phorn [dot] hu
www.phorn.hu

Még nincs értékelve