Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Gyűjtés indult az egy- és kétforintos érmék beváltása apropóján

forrás:MTI | orszagalbum.hu | 2013.01.22. |
gyűjtés, pénz
Gyűjtés indult az egy- és kétforintos érmék beváltása apropóján
Apró Szívesség néven gyűjtés indult annak apropóján, hogy február végéig váltja be a Magyar Nemzeti Bank a 2007-ben bevont egy- és kétforintos érméket.

A Szívesség Közösség február 22-ig várja a pénzérméket, illetve azoknak a közösségi kezdeményezéseknek a nevezését, amelyek érdemesek arra, hogy az akció ideje alatt összegyűjtött pénzből támogassák megvalósításukat. A www.szivesseg.net honlapon keresztül bárki nevezhet egy-egy közösségi projektet, szívügyet, amelyről azt gondolja, hogy fontos értékeket közvetít, összhangban van a Szívesség Közösség szellemiségével, és közösségi érdekeket szolgál.
   
A beérkező ötletekre a közösség Facebook oldalán lehet szavazni, és az akció végén a legtöbb szavazatot kapott kezdeményezéseket fogják megvalósítani - közölte az alapítvány kedden az MTI-vel.
   
A Szívesség Közösség több mint négy éve működik. Célja lehetőséget biztosítani arra, hogy az emberek egymásnak segíthessenek, a kérés és a felajánlás egymásra találjon. A www.szivesseg.net címen bárki bármit felajánlhat vagy kérhet: eddig összesen több mint 32 ezer ember regisztrált a honlapon, és több mint 4000 szívesség valósult meg.

Még nincs értékelve