Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

„Biztos vagy benne?”

B.P. | Pexels | 2020.01.16. |
Instagram
„Biztos vagy benne?”
Az Instagram úgy véli, hogy az új bűncselekmény-ellenes eszköz arra készteti a felhasználókat, hogy megvizsgálják, amit mondanak, ezzel segíthet megfékezni a platformon való visszaélést. Az újítás hamarosan képes lesz korlátozni az interakciókat azokkal a felhasználókkal szemben, akik visszaéléseket okoznak. Az Instagram nagy horderejű ügyek nyomán kényszerült a zaklatással kapcsolatos problémák kezelésére, beleértve a brit tinédzser Molly Russell öngyilkosságát.
Egy blogbejegyzésben a cég vezérigazgatója, Adam Mosseri azt mondta, cégük többet tehet azért, hogy megakadályozza a bántalmazást az Instagramon. – Ezek az eszközök vizsgálják azt, hogy az emberek hogyan zaklatják egymást, és hogyan reagálnak ezekre a zaklatásokra.
Az Instagram mesterséges intelligenciát használ, hogy felismerje, mikor hasonlít a szöveg azokra a hozzászólásokra, amelyeket a felhasználók a leggyakrabban „nem kívántnak” neveznek. Az egyik példában bizonyos bejegyzést megszakítanak egy figyelmeztetéssel, amely azt mondja: „Biztos benne, hogy ezt szeretné közzétenni? Ha a felhasználó többet szeretne megtudni, további értesítést kap, például felkérik, hogy gondoljon át olyan megjegyzéseket, amelyek hasonlóak az eddig jelentettekhez.
A felhasználó bármikor figyelmen kívül hagyhatja az üzenetet, de az Instagram a pszichológiai ráhatással arra ösztönzi az érintettet, hogy vonja vissza a megjegyzését, és valami kevésbé ártalmasat vagy bántót közöljön. Az eszközt először angolul beszélőknek terjesztik ki, és azt tervezik, hogy később elérhetővé válik világszerte.
Még nincs értékelve