Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Álmaid Harley-Davidson®-ja közelebb van hozzád, mint azt gondolnád!

sajtóanyag | sajtófotó | 2015.09.08. |
Harley-Davidson
Álmaid Harley-Davidson®-ja közelebb van hozzád, mint azt gondolnád!
Mindig is egy Harley-ra vágytál? Milliószor elképzelted, ahogy felülsz a nyeregbe, ahogy megszólal a jellegzetes V2-es, ahogy érzed a motorblokk lüktetését, majd húzol egy kövéret és átadod magad a szabadság élményének?
Most itt a lehetőség, valósítsd meg az álmot!
Hogyan juthatsz egyszerűen és gyorsan a Harley-Davidson modelljeihez? Segítünk eligazodni a finanszírozási ajánlatok útvesztőjében és közösen megtaláljuk a hozzád leginkább illő lehetőséget. Látogass el a Harley-Davidson Budapesthez és munkatársaik beavatnak a részletekbe, készséggel segítenek az ügyintézés során. Minden esetben egyedi személyes konzultációt biztosítanak.
Presztízs MagazinMire számíthatsz?
Bírálat pár óra alatt!
1 héten belül a kiválasztott Harley modellen ülhetsz! 
THM akár 8,5%-tól!
Milyen lehetőségek közül választhatsz?
Zártvégű pénzügyi lízing
Nyíltvégű pénzügyi lízing
Mit takar a zártvégű pénzügyi lízing?
Új és használt motor finanszírozásához is választhatod.
A fennálló tartozás kiegyenlítése után automatikusan tiéd lesz a motor tulajdonjoga.
Költségek: magánszemélyeknek a futamidő előtti lezárás díja 10.000 Ft, míg előtörlesztésre évente egyszer ingyenesen nyílik lehetőség a futamidő megtartása mellett. A futamidő lejártával, vagy a futamidő előtti végtörlesztés után 12.000 Ft-ért az okmányirodában a forgalmi és törzskönyvet átírják a nevedre.
Ha egyéni vagy társas vállalkozásként kötöd meg a lízingszerződést, abban az esetben a jogszabályban meghatározott feltételekkel értékcsökkenést és kamatot tudsz elszámolni a motorra.
A futamidő alatt a törzskönyvben tulajdonosként a lízingbeadó szerepel, a forgalmiban te, mint üzembentartó fogsz szerepelni.
A lízingszerződés a finanszírozott összeg függvényében Casco mentesen is megköthető.
Mit jelent a nyíltvégű pénzügyi lízing?
Új és használt motor finanszírozásához is igénybe veheted.
A lízingtőke ÁFA tartalma jogszabályban meghatározott feltételekkel visszaigényelhető.
Mivel a lízing nem beszerzésnek, hanem bérleti konstrukciónak minősül, így a szolgáltatás után felszámított adót levonásba helyezheted.
Kizárólag abban az esetben alkalmazható, ha a motorkerékpárról az MKB-Euroleasing Zrt. felé kiállított számla teljes ÁFA-s. Amennyiben használt motort választottál, úgy kérünk érdeklődj a hitelintézetnél, hogy a kiszemelt motorra igényelhető-e nyíltvégű lízing.
A lízingdíj kamatrészét költségként el tudod számolni. Jogosult vagy az értékcsökkenés elszámolására és a vagyonszerzési illetéknek csak a 25%-át kell vásárláskor megfizetned.
A beszerzési ár ÁFA tartalma nem része a lízingtőkének, így a kamatszámítás alapjának sem, ezért a futamidő alatt fizetendő kamat is kevesebb.
A futamidő végén nem kötelező megvenned a motort, hanem eldöntheted, hogy ki vásárolja meg a motort a maradványértéken!
Hogyan történik az ügyintézés?
Presztízs Magazin Az MKB-Euroleasing Zrt munkatársa segítségével felmérik, hogy milyen motorfinanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésre, sorra vesznek minden lehetőséget és részletet, hogy milyen költségek merülhetnek fel és milyen dokumentumokra lesz szükség a hitelbírálathoz. Ezután kerül kiválasztásra a számodra leggyorsabb és a legolcsóbb lízing megoldást. Légy nyitott, a tanácsadás teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel!
Ha megvan, melyik Harley-t választod társadul, akkor a szükséges dokumentumokat elküldöd a hitelintézetnek, akik pár órán belül elbírálják, majd előzetes időpont egyeztetés után nincs más hátra, mint megkötni a szerződést. 
Fő a rugalmasság, a szerződéskötés történhet a Harley-Davidson Szalonban, vagy igény esetén az otthonodban, munkahelyeden. Az önerő kifizetése, az adásvételi szerződés és finanszírozási szerződéscsomag aláírása után átírásra kerül az okmányirodában a vasparipa a nevedre. Igen, nem álom többé, Harley Tulajdonos leszel.
Ahogy megérkezik a hitelintézettől a finanszírozott összeg, következik a legboldogabb momentum, az ünnepélyes keretek közötti motor-átadás, amelyről hivatalos átadás-átvételi jegyzőkönyv készül.
Az okmányiroda a törzskönyvet közvetlenül a finanszírozónak küldi meg, amit az MKB-Euroleasing Zrt. a finanszírozott összeg teljes visszafizetéséig őriz.
Új kalandok veszik kezdetét, egy új élet kezdődik!
 
A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletekért érdeklődj az MKB-Euroleasing Zrt.-nél és a Harley-Davidson Szalonban.
Ne várj tovább, szerezd meg álmaid Harley-ját, mert mindenkiben van egy kis Harley!
 
Még nincs értékelve