Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Apple Music alkalmazást kapnak a Samsung intelligens tévék

Benkő Péter összeállítása | Flickr | 2020.09.14. |
Apple Music alkalmazást kapnak a Samsung intelligens tévék
Az Apple Music egy alkalmazással jelentkezik a Samsung legújabb intelligens tévéjén – jelentette be a két társaság nemrégiben. Ez az Apple és a Samsung közötti partnerség legújabb eredménye az intelligenstévé-szolgáltatások terén, melynek lényege, hogy az Apple első alkalommal kínál Apple Music alkalmazást bármilyen intelligens tévé-platformhoz (természetesen a saját Apple TV set-top boxot nem számítva ide).
Úgy tűnik, hogy a fejlesztés hasonló az Apple TV Apple Music alkalmazásához, és hozzáféréssel rendelkezik az Apple Music teljes tartalmához, beleértve abba a lejátszási listákat, a videókat, a rádióállomásokat és más egyebeket.
A Samsung volt az első intelligens tévégyártó társaság, amely már tavaly kapcsolatot biztosított az Apple TV-hez (például az iTunes filmekhez és az Apple TV Plus streaming szolgáltatáshoz). Míg a Samsung már a múltban is támogatást nyújtott az AirPlay 2-hoz, lehetővé téve az Apple Music tartalmának egy másik eszközről történő közvetítését, most újdonság az is, hogy az előfizetők egy másik eszköz nélkül hallgathatják a zenéjüket.
Az új alkalmazás a Samsung legújabb tévékészülékein fut, a gyártási évek: 2018, 2019 és 2020 – vagyis az utóbbi 3 évben készült tévék támogatják.
Még nincs értékelve