Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Chatbotok: a kapocs a márka és a fogyasztók között

Összeállította: B.P. | Red Lemon Media | 2019.03.18. |
Chatbot
Chatbotok: a kapocs a márka és a fogyasztók között
Ha gyors, gondtalan kommunikációra vágysz, ami egyszerre nyújt értékes információt és szórakoztat, akkor a Viber-chatbotok lesznek az új kedvenc csevegőtársaid a hideg téli napokon. Ezek a számítógépes programok, egyszerűsített kommunikációs kapcsolatot létesítenek a felhasználókkal, és mindössze egy kattintásért pontos információt szolgáltatnak. Leggyakrabban az ismert márkák, szervezetek használják.
A botok növekvő népszerűsége az üzenetküldő alkalmazások fokozott használatának köszönhető. A Viberen több ezer chatbot található. Az alábbiakban megosztjuk veled a 3 legjobbat.
1) Legyél Te a hónap Barça-rajongója – tavaly a Viber lett a futballcsapat hivatalos kommunikációs csatornája. A felhasználók exkluzív Barça-matricákat tölthetnek le és részt vehetnek izgalmas játékokban, melyeken értékes nyereményekre tehetnek szert.
2) Forksy – olyan bot, amely segít az egészséges táplálkozásban, miközben számlálja a kalóriákat. Használatával egyszerűen feljegyezheted a napi táplálékbeviteledet, kiszámolhatod az elfogyasztott kalóriákat, tanácsokat kaphatsz az egyes ételekben lévő tápanyagokról. A program további alternatívákat kínál és részletes étkezési naplót is biztosít, amely elmenti az elfogyasztott kalóriák mennyiségét.
3) Tech Talk – követésével lehetőséged nyílik arra, hogy folyamatosan képben legyél az üzleti hírekkel, játékokkal, népszerű alkalmazásokkal és botokkal kapcsolatban, nem maradsz le a legújabb hírekről. Ez a bot különösen szórakoztató a technológia szerelmeseinek.
 
Még nincs értékelve