Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Cikis nőügyek

Van, aki egy árva SMS miatt szégyenült meg, másnak 110 milliójába került a félrelépés

B.P. | Profimédia-Red Dot | 2019.01.10. |
nőügyek
Cikis nőügyek
Minél ismertebb valaki, annál nagyobb a kísértés, aminek ellen kell állni. Sokaknak ez nem sikerül, és megcsalják a párjukat, erre számtalan példát látunk a sztárok világában. De megcsalás és megcsalás között is van különbség. Mi most olyan sztorikat mutatunk be, amelyekben valamilyen szempontból a megcsalás tényén túl is igencsak kellemetlen volt a botrány az érintetteknek.
 
Hasta la vista, baby!
A már 71 éves Arnold Schwarzenegger nemrég Magyarországon forgatott, és továbbra is Terminátorként éli az életét, így néhány konditermet is meglátogatott. Az izomépítésben exfelesége, Maria Shriver is eltökélt támogatójának számított, akivel 25 évig voltak házasok. 2011-ben elég nagy port kavart a válásuk, de legfőképpen annak oka. Kiderült, hogy a színész-politikus izomkolosszusnak 1997-ben gyermeke született az akkori házvezetőnőjüktől, Mildred Patricia Baenától. „Lehetetlen semmissé tenni a bűnömet, amit azután mondtam el a feleségemnek, hogy otthagytam a kormányzói hivatalt. Enyém a felelősség a fájdalomért, amit okoztam” – vallott színt Schwarzenegger. De komolyan? A házvezetőnővel? Ez már majdnem olyan elcsépelt, mint a jövő novemberben mozikba kerülő Terminátor 6!
 
Presztízs MagazinAz élet burundi császára
Saido Berahino szeptember végéig egy angliai tucatfutballista volt. Egy szürke kis csapat szürke eminenciása, aki az előző szezon végén a Stoke Cityvel ráadásul ki is esett a Premier League-ből. Aztán a 25 éves burundi válogatott csatár olyan mesterhármast ért el, amellyel egy csapásra ismertté vált! Hat hét leforgása alatt három gyermeke született három különböző nőtől. Közülük egy a menyasszonya, egy a korábbi barátnője, egy pedig a balladai homályba burkolózó szeretője volt. Mindenesetre legalább már a Stoke-szurkolók is tudják, hogy Berahino az előző szezonban a 15 angol élvonalbeli bajnokiján miért nem lőtt egyetlen gólt sem. Valójában nagyon is eredményes volt, csak nem azokra a kapukra lövöldözött, amiért a fizetését kapta…
 
Presztízs MagazinA szépfiú esete a prostival
Ha romantikus vígjáték, akkor Hugh Grant. Az angol szépfiú, aki ezredszerre is el tudta adni ugyanazt a hősszerelmes karaktert más-más sztoriba csomagolva. Pedig a valóságban nem olyan romantikus alkat, legalábbis az biztosan nem esett ebbe a kategóriába, amikor 1995-ben letartóztatták szeméremsértésért. Rajtakapták, amint a nyilvános helyen parkoló autójában egy prostituált orálisan kényeztette őt a 60 dolláros fizetségért cserébe. Grant akkori barátnője a színész-modell Elizabeth Hurley volt, aki ezután még öt évig kitartott mellette, és csak akkor szakítottak. Az ő humora mindenesetre jobb, mint bármelyik Grant-filmé. Nemrég a Királyság! című sorozatának egyik részében az általa eljátszott karakter eszkortfiút rendelt, akit na hogy hívtak? Hát persze, hogy Hugh Grantnek!
 
 
 
 
 
Presztízs MagazinEgymillió dolláros félrelépések
Tiger Woods azzal vált a világ leggazdagabb sportolójává, hogy mindenkinél ügyesebben tömködte be a lyukakat. Csak az volt a baj, hogy gyakran nemcsak a golfpályák 18 lyukát vette kezelésbe. Szakmai ártalom? Volt felesége, Elin Nordegren, biztosan nem így nevezné azt, hogy a világ legismertebb golfozója állítólag mintegy 120 alkalommal csalta meg őt. Kettejük kapcsolatának koporsójába az ütötte az utolsó szöget, amikor 2010-ben Woods egyik – amúgy pornósztárként ismert – szeretője bejelentette, hogy van egy addig eltitkolt, már kilencéves közös gyermekük. A válás magától értetődő volt, mint ahogyan az is, hogy ha több mint egymilliárd dolláros vagyonnal rendelkezik valaki, annak ez igen drága mulatság lesz. Elin végül 110 millió dollárral a zsebében távozott a válás után. Ha hinni lehet a 120 félrelépésnek, akkor Woodsnak minden egyes „illegális” pásztoróra majdnem egymillió dollárjába került… 
 
Presztízs MagazinVigyázok a csajodra, haver!
Kétarc a Batman-filmek Harvey Dentje volt, de a futballvilágnak is megvan a maga „kétarca”: John Terry. Egyfelől a Chelsea és az angol válogatott utóbbi húsz évének legendás középhátvédje. Másfelől nem éppen az a mintaférj. 2007 nyarán egymillió fontos esküvőn vette feleségül Toni Poolt, két gyermeke anyját. A szomszédban lakott a chelsea-s csapattársa és legjobb barátja, Wayne Bridge. Micsoda idill! Csakhogy amikor 2009-ben Bridge a Manchester Citybe szerződött, barátnője, Vanessa, Londonban maradt, és igencsak elmélyült a kapcsolata a kujon Johnnal, aki állítólag teherbe is ejtette őt, majd rábeszélte az abortuszra. Terry a bíróságon akarta elérni, hogy a lapok ne írhassanak a botrányról, de nem a családja nyugalmával érvelt, hanem azzal, hogy emiatt eleshet a zsíros szponzorpénzektől. Ehhez még Harvey Dentnek sem lett volna képe!
 
Presztízs MagazinOké, megcsaltalak, de kuss legyen!
2014-ben Magyarországon forgatta A kém című amerikai szuperprodukcióját Jude Law, amikor egy budapesti bárban lefilmezték, ahogyan a magyar modell Zimány Lindával smárol, és állítólag közös taxiban távoztak a szórakozóhelyről. A brit színész ekkor szabadon élhetett vágyainak, nem úgy néhány évvel korábban, amikor még Hollywood egyik álompárját alkotta Sienna Millerrel. Nyolc hónapja jártak jegyben, amikor kiderült, hogy Law összeszűrte a levet gyermeke dadusával. Nem sokkal később szakítottak is, pedig Law a brit nemzeti hírügynökségen keresztül kért bocsánatot. Bár ez sem volt önös érdektől mentes. „Nincs mentség arra, amit tettem, és amit őszintén megbántam. Kérlek, hogy tartsd tiszteletben a magánéletünket a nehéz időkben” – volt képe szívességet kérnie Law-nak a megcsalt kedvesétől.
 
Presztízs MagazinCsak SMS, és más semmi
Kevés sztárt szégyenítettek meg annyira, mint a lengyel futballistát, Wojciech Szczęsnyt. A Juventus kapusa 2011-ben még az Arsenal játékosa volt, kirobbanó formában védett a Premier League-ben, és nem is az ellenfelek valamelyik csatára küldte őt a padlóra, hanem Letesha Collins. A Glamour-modell ugyanis a Twitter-fiókján keresztül közzétett egy üzenetet, melyet Szczęsny küldött neki, aki vele akarta megcsalni az akkori barátnőjét. „Helló, bébi! Írj erre a számra, de kérlek, hogy ne add meg senkinek” – SMS-ezte a naiv Wojciech a lánynak, aki ezt követően nemcsak az üzenetét, hanem a telefonszámát is nyilvánosságra hozta. „Már rosszul vagyok attól, hogy mennyi ehhez hasonló üzenetet kapok futballistáktól. Ezek azt hiszik, hogy bárki ledobja a bugyiját nekik… Az ilyen típusú férfiaknak barátnőik vannak, akiknek fel kell ismerniük, hogy csalják őket” – indokolta meg Collins kisasszony, hogy miért csinálta az év lúzerét szerencsétlen Szczęsnyből.
 
Még nincs értékelve