Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Csapjunk le a Dell Vostro laptopoka Black Friday alkalmából!

sajtóanyag | sajtófotó | 2017.11.22. |
Csapjunk le a Dell Vostro laptopoka Black Friday alkalmából!
Testvéremmel már régóta szeretnénk egy-egy új Dell Vostro laptopot. Most végre eljött az év legkedvezményesebb napja, a Black Friday. Noha Magyarországon azért nem fognak valóban 50-70%-kal olcsóbban laptopokat kínálni egy egészséges árrobbanásban azért reménykedünk. Így kivárjuk a nagy napot, hogy akkor vegyük meg a kiszemelt gépeket amire olyan régóta már vágytunk. A Fekete Péntek már régóta a téli szezon egyik nagy robbanása, amikor sokan nem csak maguknak, hanem szeretteiknek is bevásárolnak.
Sokan ilyenkor veszik meg a drágább karácsonyi ajándékokat gyerekeiknek, párjuknak vagy más szerettüknek. Mi öcsémmel most nem másokra akarunk költeni, hanem végre kiélvezni azt a fizetést, amit nemrég kaptunk készhez gyakornokként. Már mikor együtt jelentkeztünk a gyakornoki állásra, akkor tudtuk, hogy az első fizetésünket mire fogjuk költeni. Ki is számoltuk, hogy november végére mekkora összeg lesz már a kezünkben és így várjuk együtt a Black Friday-t, hogy megvehessük a kiszemelt Dell Vostro notebookokat.
 
Miért pont a Dell Vostro?
Szerettünk volna mindketten egy olyan elegáns de erős laptopot amivel később nem csak üzleti tárgyalásokra tudunk menni, de akár előadásokon is megjelenhetünk. Egyszerre szerettünk volna, ha kívül és belül is tökéletes a laptop. Ehhez pedig a Dell volt a tökéletes márka választás. A Vostro pedig az a típus, ami minden igényt kielégít; egyesíti a vállalati és az otthoni felhasználásra szánt laptopokat egy készülékben.
 
A Dell Vostro ára is kielégítő. Ebben a teljesítmény kategóriában nagyon barátságos. A Vostro sorozat pedig számtalan különböző típussal rendelkezik, amiből bőven tudunk válogatni majd a Black Friday akció keretén belül, akkor is ha nem az összes készülék lesz majd kedvezményes árú. Biztos vagyok benne, hogy találni fogunk mindketten egy-egy tökéletes típust a Fekete Péntek akció alatt, ami minden igényünket ki fogja elégíteni.
 
Nem mindenkinek kell ugyanolyan laptop!
Mindketten kinéztük már a kedvenc Dell Vostro laptop típusunkat, de többet is összeírtunk, hogy biztosan lecsaphassunk rá a Black Friday akcióban. Igazából mindketten tudjuk, hogy körülbelül milyen teljesítményt szeretnénk elérni. Öcsémnek például sokkal gyengébb gép is elég mivel ő csak internetezésre meg zenehallgatásra fogja használni, még én videoszerkesztésre és játékra is fogom használni a gépet. 
 
Neki bőven elég az egyik legolcsóbb árkategóriás Dell Vostro 3568-as sorozat valamelyik gyengébb típusa amely Intel Core i3-as processzorra, 4 GB memóriával, 1000 GB HDD-vel és integrált videokártyával van felszerelve.
 
Nekem kicsit már mohóbb az ízlésem. A programok és játékok már külön videokártyát igényelnek és több memóriára is szükségem van. Az egyik legszimpatikusabb notebook nekem a Dell Vostro 5568-as egyik példánya, amelybe már Intel Core i5-ös processzor pörög és 8 GB memóriával van ellátva. 
Ebbe is 1 TB-os merevlemez van de integrált videokártya helyett egy 2GB DDR5 RAM-os, nVidia GeForce940MX videokártya is lapul a készülékben. Mindketten úgy nézegettük a laptopokat, hogy ha pont ez a típus nem is lesz akciós, de a teljesítmény igényeinknek megfelelően biztosan találunk egy-egy jó Dell Vostro laptopot majd a Black Friday keretén belül!
Még nincs értékelve