Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Egy fejhallgató, ami öltöztet

sahtóanyag | sajtófotó | 2015.11.05. |
fejhallgató, sony
 Egy fejhallgató, ami öltöztet
Idén ősszel keresd a színeket, és válassz olyan kiegészítőket, melyek kitűnnek, de ne feledkezz el a kedvenc kütyüidről sem! Stílusunk kulcsa a ruhadarabok és kiegészítők párosításában rejlik, így az örök darabokat – mint egy letisztult fazonú ballonkabát, vagy a klasszikus kis fekete – mindig feldobhatjuk egy-egy trendi kiegészítővel, így varázsolva megjelenésünket egyedivé. A Sony legújabb, egyedi letisztult színvilágot képviselő h.ear fejhallgatói, melyek félreérthetetlenül képviselik a minőséget a technológia világában, remekül feldobnak bármely outfitet, így könnyedén válnak mindennapi életünk részévé.
„A kevesebb néha több” a jó ízlés aranyszabálya, így a Sony tervezői az „Egyetlen forma – egyetlen szín” vezérelvet választották. A fejhallgatók minden egyes elemét úgy alkották meg, hogy a jóformán láthatatlan illesztéseknek köszönhetően harmonikus összhatást keltsen.
 
Melyik szín képviseli az egyediséged a legjobban? A Sony h.ear fejhallgatók öt időtálló, merész színben érhetőek el, melyek könnyedén ruhatárad alapdarabjaivá válnak, így szinte bármilyen összeállításhoz bátran viselheted őket.
 
Válaszd az izgalmas cinóbervöröset, ha a tánc és a csábítóan szenvedélyes ritmusok szerelmese vagy. A lime sárga felidézi a neon partikat, a hűsítő nyári koktélokat és a tengerpart illatát, amíg a türkiz pazar árnyalata. A viridián zöld a leghétköznapibb öltözékekhez is hozzáadja azt a pluszt, melytől könnyedén kitűnhetsz a tömegből. A kifinomult bordó-rózsaszín bájos, de ugyanakkor nőies, míg a felülmúlhatatlan szénfekete a minimalista stílust és klasszikus eleganciát kedvelők számára kiváló választás.
 
Presztízs MagazinAz elegáns dizájnon túl a fejhallgatók első osztályú hangzásélményt biztosítanak. A Hi-Resolution Audio-nak köszönhetően minden hangszer és énekhang, de még a sorok közötti levegővételek is kristálytisztán hallhatóak. Még jobban fogod imádni a kedvenc számaidat, mert pontosan úgy hallod, ahogyan azt az előadó megálmodta a stúdióban.
 
A h.ear MDR-100AAP fejhallgatók – összehajthatók és egyszerűen tárolhatók a táskádban, a hozzá tartozó – természetesen azonos színű – hordtáskák pedig biztonságban tartják őket. A csomómentes kábellel gond nélkül tárolhatod a fejhallgatódat. Ha az okostelefonoddal együtt használod őket, a kábelbe épített vezérlőegység és mikrofon segítségével irányíthatod a zenelejátszót, és fogadhatod a hívásokat (ha mindenképpen fel kell venned a telefont, amikor éppen a Te dalod szól).
 
Még több színre és minőségi hangra vágysz? Próbáld ki a „h.ear in” digitális zajszűrős fülhallgatókat (MDR-EX750NA) és a Walkman® NW-A20-t, melyek mind az öt vibráló színben kaphatóak. Bármelyikre esik a választásod, mindenképpen fel fognak figyelni rád. Dobj magadra egy színt, és kezdd a napodat a saját zenéd ritmusával!
  
 
Még nincs értékelve