Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Egyedülálló sztárszülők

Nem csak az átlagembereknél fordul elő, hogy egyedül nevelik a gyermeküket

B.P. | Profimédia-Red Dot | 2020.11.23. |
Egyedülálló sztárszülők
Súlyos családi tragédiák, nem működő kapcsolatok vagy tudatos tervezés. Többféle oka lehet annak, hogy valaki egyedül neveli a gyermekét, gyermekeit, és ez nemcsak a „halandókra”, hanem az érinthetetlennek hitt sztárokra is igaz. Az ő életükben sem mindig minden olyan csillogó, mint ahogy azt az Instagram-filtereken keresztül látjuk. Íme azok a világhírű sztárok, akik rövidebb-hosszabb ideig az egyedülálló szülők táborát gyarapították.
Nicolas Cage
A legtöbben olyan kasszasikert hozó filmekből ismerik, mint a Szikla, a Con Air – A fegyencjárat vagy a Tolvajtempó, de a legnagyobb színészi teljesítményét a kevésbé populáris Las Vegas, végállomásban nyújtotta. Ebben a kis költségvetésű moziban annak ellenére vállalta el a főszerepet, hogy átlagos színészi gázsijának a tizedét kereste vele, de ezért kapott Oscar-díjat. Akkor már hatéves volt a kisfia, az 1990-ben született Weston Coppola. Cage nem vette feleségül az anyját, és hamarosan meg is romlott a kapcsolatuk, ezután bírósági úton kellett megharcolnia azért, hogy egyedül nevelhesse gyermekét tovább. A pénz itt sem számított neki, az alku szerint a méregdrága hollywoodi házát adta a nőnek, így a fiú vele maradt. A már 30-hoz közelítő Weston maga is színész lett.
 
Presztízs MagazinCristiano Ronaldo
Bajnokok Ligája-győzelemből és Aranylabdából is néggyel kevesebb volt neki, amikor 2010-ben először édesapa lett a portugál világklasszis. Akkor már a Real Madrid játékosa és a világ legdrágább labdarúgója volt, hiszen egy évvel korábban 94 millió euróért vette meg a királyi gárda a Manchester Unitedtől. Ifjabb Cristiano az Egyesült Államokban született, és a mai napig nem tudni, ki az édesanyja, Ronaldo ugyanis egyezséget kötött vele, hogy egyedül neveli fel a fiút. A góllövésnél csak a gyerekeit imádja jobban, 2017-ben béranyától születtek ikrei. Fizetett egy nőnek azért, hogy kihordja a bébiket, akiket aztán függetlenül nevelhetett. Ma már azonban nincs egyedül CR7, hiszen a modell Goergina Rodríguezzel él együtt, akit feleségül ugyan még nem vett, de ő az első nő, aki úgy szült neki gyereket, hogy közös életet is tervez vele az immáron négyszeres apuka.
 
 
Presztízs MagazinLiam Neeson
„Nem tudom, ki maga, és azt sem, mit akar… Meg fogom keresni, meg fogom találni, és meg fogom ölni!” Egy biztos, nem szívesen húznánk újat Liam Neesonnal, aki a már-már kultikussá vált Elrabolva című filmekben egy volt titkosszolgálati ügynököt játszott, akinek elrabolták a 17 éves lányát, amiért vérszomjas bosszút esküdött. A valóságban a színésznek nincsen lánya, viszont van két fia, és meggyőződésünk, hogy igazi apatigrisként viselkedik, ha bántják őket. 2009-ben tragédia rázta meg a családot. Liam felesége, Natasha Richardson egy sípályán történt baleset következtében súlyos fejsérülést szenvedett, és néhány nap múlva meghalt. Neeson egyedül maradt a 12 éves Daniellel és a 13 éves Michaellel, és azóta a filmezés mellett nekik szenteli az életét, nem is házasodott meg újra.
 
 
 
 
Presztízs MagazinLenny Kravitz
Nem lehetnek rosszak a Beverly Hills középiskola osztálytalálkozói, ugyanis a 70-es évek végén egy osztályba járt a suliban Slash, Nicolas Cage és Lenny Kravitz. Az első rocksztár, a második híres színész, a harmadik meg mindkettő. Persze Kravitzot elsősorban zenészként ismerjük, hiszen négy egymást követő évben nyert Grammy-díjat legjobb férfi rockelőadóként, ami rekord. Ugyanakkor Hollywoodban filmesként is letette a névjegyét, az Éhezők viadalában például Cinna szerepét játszotta. 1987-ben vette feleségül a színésznő Lisa Bonet-t, a rá következő évben pedig megszületett a kislányuk, Zoe. Még csak hároméves volt, amikor a szülei szétváltak, és kezdetben úgy volt, hogy közös felügyeleti joggal egyenlő időt tölt az anyjával és az apjával. Ám 11 éves korában a lány úgy döntött, hogy Lennyvel marad, aki nem házasodott újra. Zoe ma keresett színésznő és modell.
 
 
Presztízs MagazinColin Farrell
A Golden Globe-díjas színész önéletrajzában komoly filmek szerepelnek, de szívtipróként még ennél is jelentősebb pályafutást tudhat a magáénak… A hírek szerint Janet Jackson, Demi Moore, Britney Spears és Angelina Jolie sem tudott ellenállni a csábításának, első gyermeke azonban nem tőlük, hanem a nem kevésbé csinos modelltől, Kim Bordenave-től született 2003-ban. Mivel a kapcsolatuk nem működött, a kicsi James az apjával maradt. Farrell vére ezután sem vált vízzé, 2009-ben egy lengyel színésznő gyengült el a karjaiban, aminek gyümölcse Henry fia lett. A nővel ezúttal sem működött más a kémián kívül, ami egy anya-apa, férj-feleség szövetséghez kevés, ezért vele is szétmentek. A fiú szintén Colinnál lelt otthonra, aki a mai napig egyedül neveli az immáron 17 éves Jamest és a 11 éves Henryt.
 
 
 
 
Presztízs MagazinPierce Brosnan
Ő volt az ötödik színész, aki eljátszhatta James Bond szerepét, 1995 és 2002 között négyszer bújt a 007-es ügynök legendás szerepébe. Ezen kívül volt, hogy veszedelmes vulkánnal is felvette a kesztyűt a Dante poklában, de akármilyen hőstetteket hajtott végre a filmvásznon, a valóságban sajnos nem volt eszköztára ahhoz, hogy megvédje a családját egy tragédiától. Az ausztrál színésznővel, Cassandra Harrisszel házasodott össze, akinek a korábbi kapcsolatából származó két gyermekét a nevére vette, majd közös fiuk is született. Csakhogy a nő súlyosan megbetegedett, és 1991-ben petefészekrákban elhunyt. Brosnan egyedül nevelte tovább a három gyermeket, és azóta szószólója a rák elleni küzdelemnek. Később, 2001-ben újraházasodott, egy újságírót, Keely Shaye Smith-t vett feleségül, akitől újabb két fia született.
 
 
 
Presztízs MagazinGeorge Lucas
Kevés rendező van, aki két legendás filmsorozatot is jegyez, George Lucas ilyen. Az ő nevéhez fűződik a Star Wars és az Indiana Jones is, amelyekkel örökre beírta magát Hollywood történetének aranylapjaira. Szakmán belül házasodott, 1969-ben Marcia Lou Griffint vette feleségül, aki Oscar-díjat kapott az eredeti Star Wars vágómunkájáért. Közös gyermekük nem született, de együtt adoptálták Amandát, két évvel később azonban elváltak. A lány Lucasnál maradt, aki később újabb két gyermeket fogadott örökbe, az 1988-ban született Katie-t és az 1993-as „évjáratú” Jettet. Ugyan a híres rendező randizgatott, de alapvetően 2013-ig független szülő volt, akkor házasodott meg csak újra Mellody Hobsonnal. Tőle született az első vér szerinti gyermeke, amikor a három idősebb Lucas-kölyök már rég a felnőttkorba lépett.
Még nincs értékelve