Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Felgyorsítják a HMD Global Nokia készülékek kereskedelmi terveit

Összeállította B.P. | Wikimedia | 2019.10.08. |
HMD Global Nokia
Felgyorsítják a HMD Global Nokia készülékek kereskedelmi terveit
A Qualcomm Incorporated és a HMD Global Oy bejelentette, hogy a HMD Global közvetlen, világszintű licencszerződést kötött a Qualcommal single-mode- és multimode-eszközökre, melyek gyártását és terjesztését egyaránt a HMD Global végzi Nokia márkanév alatt.
A szerződés értelmében a Qualcomm olyan jogdíjas szabadalmakat bocsát a HMD Global rendelkezésére, melyek lehetővé teszik a márkával ellátott 3G, 4G és 5G alapú készülékek fejlesztését, gyártását és értékesítését a single-mode- és a multimode-eszözök esetében.
– Az a különleges ígéretünk vezet bennünket, miszerint telefonjaink az idő előrehaladtával egyre jobbak lesznek. Ennek elérésére szorosan együttműködünk partnereinkkel, akik a kategóriájuk legjobbjai – mondta Florian Seiche, a HMD Global vezérigazgatója, aki hozzátette, a Qualcomm együttműködésük lehetővé teszi, hogy élenjáró fejlesztéseket hozzanak a piacra.
– A Qualcomm részéről örömmel írtuk alá a 3G, 4G és 5G multimode-licencszerződést a HMD Globallal, amely a régóta fennálló technológiai kapcsolatunkon alapszik – nyilatkozta Alex Rogers, a Qualcomm Technology Licensing ügyvezető alelnöke és elnöke. – Cégünk vezető szerepet tölt be az 5G átállásban, és büszkén tesszük elérhetővé az úttörő 3G/4G/5G technológiáinkat olyan vezető OEM-gyártóknak, mint például a HMD Global, illetve segítjük őket, hogy nélkülözhetetlen termékeket szállítsanak világszerte.
Még nincs értékelve