Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Félmillió dollárba kerül a Caviar arannyal bevont PlayStation 5 konzolja

Összeállította: Ren | archív | 2021.05.14. |
PlayStation 5
Félmillió dollárba kerül a Caviar arannyal bevont PlayStation 5 konzolja
A Caviar brand mostanra már komoly hírnevet szerzett azzal, hogy olyan mobilokat dobnak piacra, amelyet nemesfémekkel és drágakövekkel díszítenek, ám ezúttal kimozdultak a komfortzónájukból, és a Sony konzoljának külsejét alakították át.
 
A Golden Rock elnevezésre hallgató PlayStation 5-öt 4,5 kilogramm 18 karátos arany borítja, amely egy szikla felületét próbálja imitálni. Iszonyatos mennyiségű munka elkészíteni, nagyjából 4 hónap szükséges a műremekhez. Ezen felül a kontrollerek is kapnak némi optikai tuningot, hiszen fekete krokodilbőrrel vonják be őket.
 
Az aranyozott PlayStation 5-ért 499 ezer dollárt, azaz 148 millió forintot kér a Caviar, és mindössze 9 darab készül belőle. A hírek szerint ezek nagyon gyorsan elkelnek majd, mivel közel 1400-an jelezték, hogy szeretnének egy ilyen konzolt. Az egyik jelentkező LeBron James, és valószínű, hogy a többi példány is valamelyik gazdag hírességnél landol majd.
 
A Caviar gondolt a kevésbé tehetősekre is, így két másik változatot is piacra dob. Az egyik az autóiparban is használatos karbonfóliával lesz bevonva, és 5830 dollárba (1,7 millió Ft) kerül, míg a fekete krokodilbőrrel bevont verzió 8140 dollárt (2,4 millió Ft) kóstál.
 
Még nincs értékelve