Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Galaxy Z Flip – megérkezett!

Összeállította: B.P. | Samsung | 2020.07.06. |
Galaxy Z Flip, Samsung
Galaxy Z Flip – megérkezett!
A Samsung bemutatta második hajlítható mobilját. A Z Flip nem tekinthető a Fold utódjának, más a megjelenése és jóval kisebb. Inkább divattelefon, bár a specifikációk alapján nem rossz, egyes funkciókban viszont jóval lemarad az S20 szériától.
Az eszközt két kijelzővel látták el, a másodlagos panel a hátlapon a kamerák mellett van, mérete 1,1 hüvelyk, felbontása 300 x 112 pixel, túl sokra ez nem, de például idő kijelzésére, értesítések megjelenítésére alkalmas, és lehet vele szelfizni.
A készülék szétnyitva 167,9 x 74,6 x 6,9, összehajtva 87,4 x 73,6 x 15,4 mm, súlya 183 gramm. Nyitva egy 6,7 colos Infinity Flex Dinamic AMOLED tárul elénk, 2636×1080-as felbontással. A 120 Hz-es képfrissítés itt nem támogatott, megjelenítőbe épített ujjlenyomat-olvasó sincs, a biometrikus azonosítót viszont oldalt megtaláljuk.
A 10 MP-es szelfikamera a képernyő felső sávjának közepére került, mint az újabb Samsung mobilok többségénél. Az Ultra Thin Glass bevonat elvileg igen ellenálló.
A telefon két 12 megapixeles hátlapi kamerával rendelkezik. Egyik gyenge pontja az akkumulátor – csupán 3300 milliamperórás telep gondoskodik a hatalmas kijelző és az izmos hardver energiaellátásáról, de támogatott a 15 W-os gyorstöltés, és van még vezeték nélküli, valamint fordított vezeték nélküli töltés is. Nyilvánvalóan adottak az olyan alapfunkciók, mint a Bluetooth, WiFi, NFC, hotspot, GPS, de jack-kimenet már nincs. Borsos ára viszont van, legalábbis Magyarországon.
Még nincs értékelve