Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Gyorstöltés, sokoldalú kamerarendszer, izgalmas szelfik és videóhívások

Benkő Péter összeállítása | Samsung | 2020.10.29. |
Samsung
Gyorstöltés, sokoldalú kamerarendszer, izgalmas szelfik és videóhívások
Már megérkezett hazánkba, sőt meg is vásárolható az üzletekben a Samsung Galaxy A sorozatának új tagja, a Galaxy A41 okostelefon. Az olyan meghatározó funkciókkal rendelkező készülék, mint az Infinity-U kijelző, a három hátlapi kamera, valamint a használathoz hosszú üzemidőt biztosító akkumulátor elsőre valóban izgalmas audiovizuális élményeket nyújtanak.
A 6,1 colos Super AMOLED Infinity-U kijelzővel a Galaxy A41 a lehető legtöbbet hozza ki a kompakt kialakításból, amellyel a felhasználók egészen elkápráztató tartalmakat tarthatnak a kezükben, legalábbis ezt ígérik. A hosszú üzemidőt biztosító, 3500 mAh kapacitású akkumulátorral az A41 egész nap bírja (nem utolsó szempont ez ma már!), a 15 W gyorstöltés pedig értelemszerűen jóval rövidebb időtartamra redukálja a készülék töltési idejét.
Az biztos, hogy a Galaxy A41 igencsak hatékony kamerarendszerrel érkezett, ennek paramétereiről röviden annyit: a sokoldalú három hátlapi kamera 48 megapixeles főkamerájával, 5 megapixeles mélységérzékelőjével, valamint 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamerájával részletes közeli felvételek és látványos tájképek egyaránt készíthetők. A 25 megapixeles előlapi kamera élőfókusz módja páratlan szelfizési élményeket nyújt, emellett kiváló minőségű videóhívásokat is lehetővé tesz.
Talán nem hiába vártunk az A41-re…
Még nincs értékelve