Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Havonta egyszer

Hollywood-i sztárokkal koccintanánk legszívesebben

sajtóközleményből | Red Lemon Media | 2015.04.17. |
buli
Havonta egyszer
Nem csak sírva vígad a magyar, és nem kizárólag pálinkával oltja szomját – derült ki a The Famous Grouse nagyszabású buli-felméréséből. A kitöltők döntő többsége úgy gondolja, hogy a jó zene és a jó társaság elképzelhetetlen alkohol nélkül, és mindössze három százalékuk absztinens. Az sem titok már, hogy tízből kilenc bulizó röviditalokat fogyaszt, ötven százalékuk kísérőt sem iszik mellé, és legszívesebben egy hollywoodi sztárral koccintana.

A The Famous Grouse online nem reprezentatív kutatása arra kereste a választ, hogy hol mulatnak, és milyen alkoholt fogyasztanak a magyarok, de fény derült egyebek mellett arra is, hogy melyik világhírű rendezvény részesei lennénk szívesen.
 
Presztízs MagazinHa már bulizunk, akkor koccintsunk is! – ez a kérdőívet kitöltők 81 százalékának „mottója”, de 13 százalékuk hangulatától függően, vagy csak jeles alkalmakkor ragad poharat. Ami a bulizás gyakoriságát illeti, a megkérdezettek közel harminc százaléka havonta egyszer jár szórakozni, míg huszonhat százalékuk számára a heti egy parti kötelező. A legnépszerűbb helyszínnek a házibulik bizonyultak megszokott, baráti környezetben, de a kitöltők negyede szórakozóhelyen lazul. A koncertek és szabadtéri fesztiválok utolsó helyen végeztek a versenyben.
A magyarok körében a whisky vezeti a röviditalok toplistáját: hazánk fiainak 27 százaléka rendeli ezt az italt, míg 18 százalékuk szívesen fogyasztja a pálinkát, nyolc százalékuk pedig a vodkát. Ami a kísérőt illeti – a magyarok leginkább sörrel öblítik le a feleseket, 42 százalékuk iszik melléjük kólát vagy üdítőt. A válaszadók közel fele ugyanakkor nem keveri az italokat, hanem tisztán, esetleg egy kis jéggel hígítva issza a whiskyt.
 
 
Presztízs MagazinElső helyen a Riói karnevál
 
A kitöltők arra is választ adhattak, hogy mely híres rendezvényen vennének részt, és kivel koccintanának legszívesebben. A négy álomhelyszínre majdnem ugyanannyian szavaztak: a Riói karnevál (30%), a Szilveszteri buli a Time Square-n (26%) csekély különbséggel ugyan, de népszerűbbnek bizonyultak, mint a Monacói Forma 1-es futam (22%) vagy az Oscar Gála (21%).
 
A válaszadók döntő többsége – ha lehetősége adódna rá – filmsztárral koccintana: a hölgyek körében Leonardo DiCaprio, Johnny Depp és Robert Downey Jr. volt a legnépszerűbb, míg az urak Jennifer Aniston, Mila Kunis és Jennifer Lawrence társaságában italoznának.
A magyar sztárokról is szívesen fantáziálnak hazánk fiai: a leggyakrabban említett hírességek közt ott van Dukai Regina, Palvin Barbi és Fluor Tomi is, de sokan Erzsébet királynővel vagy Barack Obamával fogyasztanának el egy jó pohár whiskyt.
 
 
Még nincs értékelve