Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Hova hívd a csajod?

Hatásos első randi helyszínek nyomában jártunk

Bogáth Patrik | Profimédia-Red Dot | 2018.07.30. |
randi, randi helyszín
Hova hívd a csajod?
Mondják, hogy nem a ruha teszi az embert, pedig mindannyian tudjuk, hogy nagyon is fontos az első benyomásnál. Ugyanez a helyzet a jó randi helyszín kiválasztásával: hosszú távon nem ezen múlik, hogy tartós lesz-e a kapcsolat, de az indulást komolyan meghatározza.
Megvan az a film, amiben Mel Gibson egy nehéz munkanap végén hazamegy, és kibontja a rózsaszín dobozt, amit az újdonsült női főnökétől kapott? Kiveszi belőle a rúzst, a hajformázót, a szempillaspirált, a körömlakkot, a harisnyanadrágot, a szőrtelenítő gyantát… Majd, hogy megfejtse a női lélek titkát, egytől egyig ki is próbálja őket. Közben azért pasi marad, egymás után gurítja le a feleseket, és a végére annyira kicsúszik a lába alól a talaj, hogy bekapcsolt hajszárítóval a kezében landol a vízzel teli kádban.
Azt már az óvodában ismerik, hogy az áram és a víz nem jó kombináció, ám a felvillanyozó eszméletvesztés után Mel barátunk úgy ébred, hogy tudja, mi kell a nőnek. Hallja a lányok, asszonyok, hölgyek összes gondolatát, minden ki nem mondott szavát. Így persze azt is keni-vágja, mitől döglik a légy. Szerencsére nekünk most nem kell legyantázni a lábunkat és kirúzsozni a szánkat, pláne tesztelnünk, hogy a víz milyen áramvezető, mert nem a filmbeli, hanem hús-vér nő segítségével jártunk utána, milyen egy jó első randis színhely. És milyen a rossz. Nem kihallgattuk a gondolatait, hanem elmondta magától. Fogadjátok meg őket!
 
Top 5 rossz első randi
 
Presztízs Magazin1. Nézel, mint a moziban
Az első randi célja, hogy megismerjétek egymást. Rossz hírünk van: a tudomány jelenlegi állása szerint erre még mindig a beszélgetés a legjobb módszer. Nem véletlenül alakultak ki azok a kifejezések, hogy „beülünk egy filmre”, meg „nézel, mint a moziban”. Ott valóban csak ülni és nézni lehet. „Amikor első randin moziba hívnak, mindig azt érzem, hogy a srác meg akarja úszni az egészet. Másfél órát egymás mellett töltünk, de nem együtt” – fogalmazott Anita.
 
2. Egzotikus étterem
Már az első randin megmutatnád, hogy milyen világra nyitott egyéniség vagy, ugye? Olyan, akinek a füstölt bikafejtől a mexikói óriáshangya-tojásig széles skálán mozog az ínyenc-indexe. Csakhogy az egzotikus étteremmel lehet, hogy a partneredet hozod kellemetlen helyzetbe. „A kaja sok nőnek kényes téma. Az első randin még biztos nem ismerjük egymást annyira, hogy a fiú tudja, mennyire vagyok bevállalós az evésben” – erősítette meg interjúalanyunk. Menj inkább a tutira!
 
3. Bejössz meginni valamit?
Persze ártatlan kérdés is lehet ez, és Te tényleg csak frissen pörkölt kávéval akarod megkínálni a hölgyet a lakásodban, de… Ő tutira azt fogja hinni, hogy a szoknyája alá is néznél. Ha ez a cél, hajrá, ám ha tényleg komolyan gondolod, jobb kisebb lépésekben haladni. Az otthon túl intim helyszín egy első randinak.
 
4. Törzshely
Amikor még ti ketten sem ismeritek egymást, nem jó ötlet rázúdítani a nőre a baráti társaságodat is. Márpedig ha a törzshelyedre viszed első randizni, garantáltan összefuttok egy-két ismerőssel, akiknek muszáj lesz elmesélni, hogy ki Ő és mit csináltok. „Rém kellemetlen tud lenni, ha a kapcsolat legelején megjelennek a haverok, és mennek az ugratások, mert ilyenkor általában a fiú viselkedése is megváltozik” – jegyezte meg Anita.
 
Presztízs Magazin5. Bevásárlóközpont
Egy plázában vannak beülős helyek, vannak padok, van egy csomó bolt, ami témát szolgáltathat. Még jó randi helyszínnek is tűnhet, ugyanakkor a hangulatából fakadóan gyilkolja az intimitást. Tömeg van és túl sok az inger, hogy egymásra tudjatok hangolódni, ami az első randin olyan, mint a levegő – létszükséglet.
 
Miután már tudod, hogy hova ne hívd a csajt, de tudd meg azt is, melyek a neki „bejövős” helyszínek és alkalmak. Lássuk!
 
Top 5 jó első randi
 
1. Edd meg, amit főztél!
Nem kell Michelin-csillagos séfnek lenned, ez nem erről szól. Egy egyestés főzőtanfolyam tökéletes randi program, mert együtt megtanulhattok valami újat, közös élményt szereztek, ráadásul közben lehet beszélgetni. Sok minden kiderülhet a másikról, a mosolyok garantáltak, a végén pedig meg is ehetitek, amit főztetek.
 
2. Fogd a kávéd, és „fuss”!
Beülni egy kávézóba túlságosan elcsépeltnek tűnik? Tegyük hozzá, néha jók a bevált dolgok, hiszen ott biztosan nyugodtan tudtok egymásra figyelni. De ha kicsit trendibb akarsz lenni, akkor kérd a kávétokat elvitelre. A kézben fogott ital segít a kínos csendek áthidalásában, és egy séta alatt az is kiderül, hogy megered-e a nyelvetek. „A legfontosabb az első randin, hogy vannak-e közös témáink” – tette hozzá Anita. Hát járjatok utána – szó szerint!
 
3. Borkóstoló
Köztudott, hogy az alkohol oldja a feszültséget, így ideális lehet a kellemeset összekötni a még kellemesebbel. Persze ne az legyen a cél, hogy leitasd a nőt, csak mértékkel fogyasszatok, és hangulatos helyen tegyétek. Már egy-két pohár finom bor is úgy küldi padlóra az első randis feszültséget, mint Floyd Mayweather Conor McGregort.
 
Presztízs Magazin4. Helló, tigris!
Nincs is annál romantikusabb, mint a színes avarban andalogni, megnézni a delfin show-t vagy a papagájos bemutatót, miközben megetethetitek az állatkert jámborabb lakóit. Ez minden évszakban remek program, hiszen amellett, hogy a friss levegőn időzhettek egymás társaságában, még feleleveníthetitek a gyerekkori élményeiteket is. „Bármikor szívesen megyek állatkertbe, csípném az ilyen első randit” – tudtuk meg a nőtől.
 
5. Bowling és tarolás
Mit szólnál egy kellemes, nevetésben gazdag délutánhoz? Vicces cipők, hosszú pályák, és a végtelen bakizásokból adódó humoros szituációk – mindezt egy helyen. Menjetek el bowlingozni, és tedd félre a minden áron való győzni akarásodat. Ha csukott szemmel is tarolsz, tanítsd a lányt, ha béna vagy, tudj nevetni magadon. Mindkettővel befutó leszel!
Még nincs értékelve