Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

iPhone 12 – szupersebességgel 5G-n

Benkő Péter összeállítása | Pixabay | 2021.02.03. |
iPhone 12
iPhone 12 – szupersebességgel 5G-n
Az Apple újonnan megjelent telefonjai elsőként alkalmasak arra, hogy a rekordgyors vezeték nélküli hálózaton használjuk őket. A gyártó piacra dobta az iPhone 12 termékcsaládot, melynek legnagyobb durranása az Android okostelefonokon használható új generációs 5G-mobilkapcsolat.
Rovatunkban korábban már foglalkoztunk a vezeték nélküli forradalomnak nevezett 5G-technológiával, melyről azt állítják, roppant gyorsaságával és reagálási képességével megváltoztatja az életünket. A vezeték nélküli hálózatok új verzióját tavaly vetették be, s ebben az évben az 5G-hálózatok építése világszerte felgyorsult. Az Egyesült Államok legnagyobb szolgáltatói folyamatosan tárgyalnak az 5G-hez való csatlakozásról.
Most pedig, hogy az Apple megjelenik az 5G-kompatibilis iPhone 12 modelljeivel, az 5G-ről szóló hírek még hangzatosabbá válnak, még akkor is, ha a fogyasztók olyan helyeken, mint az Egyesült Államok, nem kifejezetten az 5G-eszközöket várják. Elemzők szerint viszont az 5G óriási növekedést hozhat az iPhone iránti keresletben is.
Arról, hogy a termékcsalád modelljei közül konkrétan melyik mikortól és mennyiért lesz elérhető, lapzártánkig nem kaptunk információt. S hogy az 5G várhatóan milyen mértékű változásokat hoz, milyen új termékek vagy szolgáltatások jelenhetnek meg általa – nos, azt még a hozzáértők sem látják pontosan.
Még nincs értékelve