Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Jön a OnePlus 9 trió

Összeállította. Ren | archív | 2021.05.07. |
OnePlus 9 trió
Jön a OnePlus 9 trió
A három új OnePlus 9 okostelefont és a velük együtt érkező okosórát március közepén mutatják be. Még 2020 októberében számoltak be arról, hogy a OnePlus 9 széria március közepe körül kerül piacra, és a 91Mobiles most megerősítette ezt a pletykát. A kínai vállalat általában májusban jelenti be számozott készülékeit, ám a hagyományt tavaly megszakította azzal, hogy áprilisban prezentálta a OnePlus 8 sorozatot. A szokásosnál korábbi bevezetés dátuma lehetővé teszi a gyártó számára, hogy jobban versenyezzen olyan riválisokkal, mint a Samsung és a Xiaomi.
A OnePlus 9 család állítólag három telefonból áll: OnePlus 9, OnePlus 9 Pro és az olcsó Oneplus 9E/9 Lite/9R.  Ezen kívül a vállalat bejelentheti debütáló okosóráját is a OnePlus 9 sorozat indítóeseményén.
A OnePlus 9 és 9 Pro változatokat legnagyobb eséllyel a Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlet hajtja majd, amely akár 12 GB RAM-mal és legalább 128 GB tárhellyel párosul. Várhatóan mindkét telefon 4500 mAh-s akkumulátort rejt, 65W-os gyorstöltéssel.
 
Még nincs értékelve