Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A konzolkirályok

Összeállította Benkő Péter | Pexels | 2018.10.29. |
játékkonzol
A konzolkirályok
Piacra kerülésük után mintegy 5 évvel összehasonlították a PlayStation 4-et és az Xbox One-t. Kiderült, nehezebb eldönteni ma, mint bármikor, hogy ténylegesen melyik jobb a kettő közül! Pedig 2018-ban sokkal inkább különböznek egymástól, mint valaha. Hogy melyiket válasszuk? A dolog nem is annyira egyértelmű.
A két konzol alapszintje nagyjából ugyanannyiba kerül. A játékokkal vagy extra szabályozókkal, esetleg szolgáltatásokkal ellátott csomagok kínálnak ugyan kedvezményeket, de nyilván eleve magasabb az áruk.
Aki a legerősebb játékkonzolhardveren futó, legszebb játékokat keresi, annak a PS4 és az Xbox One egyik legfrissebb verzióját érdemes megvásárolnia. Mindkettő mindent tud, amit a normál PS4 és Xbox One konzolok, de a játékok általuk még nagyobb élményt nyújtanak. Az Xbox One X esetében a játékok képesek 4K/HDR vizuálisan natív lejátszásra, míg a PlayStation 4 Pro is hasonló vizuális lendületet kínál, csak kevésbé lenyűgözően.
A hétköznapi vásárló számára mind az Xbox One, mind pedig a PlayStation 4 egyaránt megéri az árát. Ha viszont azt nézzük, hogy a Sony PlayStation 4 több játékot tud játszani, elérkeztünk a konkurens Microsoft elmúlt évekbeli legnagyobb problémájához: kevesebb volt a csak az Xbox One-on lejátszható közkedvelt, remek játék.
Sokaknak a játékkönyvtár összehasonlítása elég, hogy a mérleg a PS 4 javára billenjen. Mi azt mondjuk, nézzük meg a szervizhátteret, a kompatibilitást (erről múltkor írtunk bővebben), a kényelmet, az extrákat: a Sony PlayStation VR fejhallgatójával szélesebbre tárja a virtuális valóságot.
Még nincs értékelve