Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Kutyavilág

Világsztárok, akik nem tudnak ellenállni a kutyáknak

bogath | Profimédia-Red Dot | 2021.04.01. |
kutya, sztárok
Kutyavilág
„A kutyák sosem martak belém. Csak az emberek” – hangzott a szexszimbólum, Marilyn Monroe egyik híres mondása. Nem ő volt az egyetlen sztár, aki a kutyákban találta meg az őszinte barátságot és szeretetet. Mutatjuk azokat az ismert hírességeket, akik bolondulnak a négylábúakért.
Lewis Hamilton
A brit Formula–1-es versenyző nagyszerű évet tudhat maga mögött, hiszen hetedszer lett világbajnok, amivel beállította Michael Schumacher sokáig megdönthetetlennek hitt rekordját, de a szakmai sikereihez hasonló publicitást kaptak a kutyái is. Hamiltonnak két angol bulldogja volt, Roscoe és Coco, őket gyakran magával vitte a versenyekre. Előbbinek azonban allergiás bőrproblémái lettek, Hamilton pedig büszkén jelentette be, hogy vegán étrendre állította át a kutyát, és máris sokkal jobban van. Csakhogy szegény Roscoe később elpusztult, egy állatorvos pedig a BBC-nek elárulta, hogy ezért a megváltozott étrend tehető felelőssé… Hamilton kutyák iránti szeretete ugyanakkor nem ismer határokat, karácsony előtt azzal keltett feltűnést, hogy egy szelet tortát közösen evett meg Cocóval. Szó szerint: egy falat a kutyának, egy falat a gazdinak.
 
Presztízs MagazinBradley Cooper
2018 egyik legnagyobbat szóló filmje a Csillag születik volt, amelyben a popsztár Lady Gaga színészként, a hollywoodi csillag Bradley Cooper pedig énekesként bizonyította rátermettségét. Ha láttuk a filmet, akkor nehéz elfelejteni a jelenetet, amelyben a komoly alkoholproblémákkal és depresszióval küzdő rocksztár, Jackson Maine (akit Cooper alakított) egyik ritka, boldog pillanatában önfeledten hempergett a fűben a kutyájával. Nos, az az imádnivaló Labradoodle (a labrador és az uszkár keveréke) Bradley saját kedvence, Charlie volt. Hogy mennyire fontos a kutyus a színésznek, azt jól jelzi, hogy az édesapja után nevezte el, aki hosszú küzdelem után hunyt el rákban 2011-ben. Nem Charlie az első kutyája Coopernek, aki nagyon kötődik az állataihoz, a 13 évesen távozott Samsonról például egy óriási kép lóg a nappalijában.
 
 
 
 
Presztízs MagazinAriana Grande
Az olasz származású, amerikai Grammy-díjas énekes- és színésznő napjaink egyik legismertebb és legszexibb sztárja, ráadásul nem elég, hogy gyönyörű, még a kutyákat is szereti! Nem is akármilyen mértékben, ugyanis Ariana nagy támogatója a menhelyekre száműzött ebeknek, ráadásul ebben a témában nemcsak a száját jártatja vagy a pénztárcáját nyitja nagyra, hanem ő maga is példát mutat. Nem kevesebb, mint kilenc, menhelyről kiszabadított kutyája van otthon, akiknek igazán kreatív neveket választott: Toulouse, Ophelia, Cinnamon (vagyis Fahéj), Coco, Lafayette, Sirius, Strauss, Pignoli és Fawkes. Csak bízhatunk benne, hogy a párja, Dalton Gomez is úgy rajong a kutyákért, mint ő. Az ingatlanügynök decemberben jegyezte el Grandét, és az ő esetükben a kutyák iránti szeretet lehet a hosszú és bulldog – akarjuk mondani: boldog – házasság titka.
 
 
Presztízs MagazinChris Evans
Miután sokadszorra is megmentette a világot, Amerika Kapitány szépen hazamegy, a sarokba dobja a pajzsát, átvedlik Chris Evansszé, és közel nyolcmilliárd ember helyett egyetlen kutyára vigyáz, Dodgerre. A híres színész 2016-ban egy filmforgatás alatt találkozott a menhelyen élő keverék boxerrel, és ahogyan mondani szokták, ez szerelem volt első látásra. „Fel-alá sétáltam a folyosókon, és egyszer csak megláttam őt, nem tartozott senkihez, de én elsőre tudtam, hogy olyan jó kutya” – mesélte Evans, aki az 1988-as Disney-rajzfilm, az Olivér és társai kutyakaraktere után nevezte el új barátját, nem pedig a Los Angeles Dodgers baseballcsapata után, ahogy azt sokan hitték. Amerika Kapitány és kutyája aktív közösségi médiás életet élnek, és egy sötét napon rémhír terjedt az interneten Dodger haláláról, ám szerencsére kiderült, hogy csak kacsa. Valójában kutya baja sem volt.
 
 
Presztízs MagazinBarack Obama
Ha az amerikai elnök felesége a First Lady, akkor Bo és Sunny voltak a First Dogs, amíg Barack Obama számított az Egyesült Államok első emberének. A portugál vízikutyák igazi hírességek voltak, amíg a Fehér Házban éltek. „Mindenki látni akarta őket és fotózkodni velük. Hónap elején mindig kaptam egy listát a beosztásukról, és egy idő után redukálnunk kellett a szereplésüket, annyi felkérésük volt” – mesélte Michelle Obama, a korábbi First Lady. Még halálos fenyegetést is kaptak az ebek, a rendőrség pedig letartóztatta az észak-dakotai férfit. Az idősebb kutya, Bo 2009-ben ajándékba került Obamáékhoz, méghozzá Ted Kennedytől, aki a korábbi elnök, John Kennedy öccse, szenátor és Barack nagy támogatója volt. Később, még abban az évben hunyt el.
 
Presztízs MagazinMark Zuckerberg
A világ egyik leggazdagabb emberének, a Facebook-alapító Mark Zuckerbergnek pulija van, amelyet a kinézete alapján „rasztakutyának” is neveznek. Szó szerint beleszeretett a fajtába a közösségi média atyja, aki 2013-ban még Magyarországra is ellátogatott miatta. A kisújszállási Ludas Matyi Puli Mestertenyészethez ment el, és egy egész estét töltött ott nagy-nagy titokban, de azért készült néhány fotó az eseményről. Zuckerberg kutyája, Beast egy amerikai tenyésztőtől származik, de a techguru szerette volna jobban megismerni a fajtát, ezért jött hazánkba, a pulik földjére, hogy első kézből szerezze be az információkat a kutyáról, amely két évvel korábban került hozzá. Beastnek természetesen saját Facebook-oldala is van, amelyen potom két és félmillió követővel rendelkezik. Ezzel jó eséllyel ő a leghíresebb „magyar” a legnagyobb közösségi média-oldalon.
 
 
 
Presztízs MagazinMichael Phelps
Minden idők legsikeresebb sportolója, a 23-szoros olimpiai bajnok Michael Phelps – aki ebből tizenhármat egyéni számokban úszott össze – lelkes kutyagazdi. Olyannyira, hogy az Instagramon saját fiókot működtet Junónak és Legendnek, akik angol bulldog és leopárdkutya keverékek. A névválasztás utóbbi esetében kifejezetten érdekes: egy legenda nevezte el Legendának… „Teljesen őrült, vad, azt csinál, amihez kedve van. Sosem áll le egy pillanatra sem, egyfolytában rosszalkodik, aztán úgy tesz, mintha semmit sem csinált volna. Egy igazi, vad, szórakoztató kutya. Igazi legenda, úgyhogy azt gondoltuk, találó neki ez a név, illik a személyiségéhez” – magyarázta Phelps, akinek a másik kutyusát, a párja Nicole nevezte el Júnónak, aki egy istennő volt. Hát mégis milyen legyen a Leganda párja? Csak egy kicsit áthallásos a történet rájuk vonatkoztatva, ugye?
 
Presztízs Magazin
 
Will Smith
A Legenda vagyok című filmben egy zombik lakta Földön Will Smith az utolsó életben maradt emberek egyike volt, akinek szó szerint a németjuhász Sam lett a legjobb barátja – merthogy rajta kívül senkije sem maradt. Nem túlzás azt mondani, hogy az a film megváltoztatta a színész életét. „Azelőtt nem kerültem közel a kutyákhoz, nem tudom, miért, egyszerűen így alakult. Aztán a forgatás alatt rengeteg időt töltöttem Abbey-vel, ez volt az igazi neve. Legjobb barátok lettünk, folyton együtt lógtunk, és amikor véget ért a közös munka, meg akartam tartani őt. De természetesen a gazdájához is nagyon kötődött, így vele maradt. Ugyanakkor azóta megváltozott az életem, teljesen más szemmel nézek a kutyákra, mint előtte” – magyarázta Smith, aki, ha Abbey-t nem is tarthatta meg, de aztán lett sajátja. Mindjárt öt Rottweiler…
 
Még nincs értékelve