Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Már közvetlenül vásárolhatunk az Instán

Összeállította: B.P. | Pexels | 2019.08.14. |
Instagram, vásárlás
Már közvetlenül vásárolhatunk az Instán
A fotómegosztási platform nemrég bejelentette, hogy egy új opciót (pénztár-funkció) kínál, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy termékeket vásároljanak, és közvetlenül az alkalmazáson kezelhessék megrendeléseiket. Kezdetben az Egyesült Államokban élők számára lesz elérhető a szolgáltatás, konkrétan 20 márka termékei, de ez a szám folyamatosan nőni fog.
A felhasználók olvashatják a termékek információit, s látják természetesen az árat, ezután adatokat adnak meg, például fizetési módjukat, szállítási címüket, számlázási információkat és e-mail-címüket, majd egy kattintással megvásárolhatják a kiválasztott árut.
Az Instagram-felhasználók számára érthető lesz a termékcímke, hogy minél több részletet láthassanak, az alkalmazással pedig a cég menti a fizetési adatokat, így nem kell minden egyes alkalommal újra beírni azokat.
Más vállalatok is elindultak az e-kereskedelemben, de vegyes sikerrel. Az Instagram jobban pozícionálható a sikerhez, nagy felhasználói bázisa és szélesebb demográfiai vonzereje révén.
Az Instagram szerint a kifizetések biztonságosak lesznek a PayPal rendszer segítségével. Egyesek mégis óvatosak lehetnek az Instagram – és anyavállalata, a Facebook – kapcsán, bár az Instagram azt nyilatkozta, nem osztja meg a fizetési információkat például az eladókkal, és biztonságos szervereken tárolja a pénzügyi adatokat.
Még nincs értékelve