Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Okos bojler

Benedek Attila | Bollente Companies | 2016.01.17. |
okos bojler
Okos bojler
Ma már egyre több okos használati tárgy vesz körül bennünket, de a technológia által kínált lehetőségek gyakorlatilag beláthatatlanok. Az épületgépészet is halad az okos otthon felé, ami egyre gazdaságosabban és személyre szabhatóbban működtethető. A fejlődés nem kerülhette el a bojlereket sem – a hagyományos villanybojlerek kora lassan lejár.
A Bollente Companies 2010-ben alapította a Trutankless vízmelegítőt gyártó részlegét. Az új termék abban tér el a megszokott tartályos bojlerektől, hogy nincs tartálya és okos. Az új technológiákkal felvértezett bojler energiatakarékosabb is, mivel nincs folyamatosan melegítve a víz, a másik mellette szóló érv, hogy mindig van meleg víz. Vele nem fordulhat elő, hogy az utolsóként fürdő családtag már langyos vízben zuhanyozzon. 
Mindez az új technológiának köszönhető, amely precíz hőfokállítástól kezdve az okostelefon-alkalmazásig mindent tartalmaz. Az azonnali melegvíz-szolgáltatás titka a testesebb aktatáskányi helyet elfoglaló, a berendezés belsejében lévő csőkígyóba épített hosszú fűtőszálnak és a precíz szabályozásnak köszönhető.
Még nincs értékelve