Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Okosórán dolgozik a Facebook

Összeállította: Ren | archív | 2021.05.12. |
Facebook, okosóra
Okosórán dolgozik a Facebook
A viselhető okoskütyük egyre népszerűbbek, így valószínűleg senkit nem lep meg, hogy a Facebook is hamarosan saját termékkel áll elő. A The Information értesülése szerint egy okosórán dolgoznak a Facebook berkein belül, amely némileg másabb lesz a konkurensek termékeinél. Tudásban nem feltétlenül ér majd fel azokhoz, mivel a cég a források szerint csak az egészségügyi alkalmazásra és az üzenetváltásra koncentrál a termékkel.
Az Android egy speciális, nyílt forráskódú változata fut majd rajta, ám az értesülések szerint egy saját operációs rendszert is fejleszt a cég, mivel a későbbiekben már függetlenedni szeretnének az Androidtól. Erre azonban még várni kell, mivel nagyjából 2023-ra készülhetnek el a fejlesztéssel.
 
Az érkező okosórát a Facebook, Messenger, WhatsApp és Instagram alkalmazásokra hegyezik majd ki, és az a céljuk, hogy teljes értékű közösségi médiaszolgáltatást kapjunk a mobilunk hiányában is. Ezen felül kapunk majd némi fitnesz-appot is. Erősen kérdéses lehet azonban a fogadtatása, hiszen a Facebook eddig sem arról volt híres, hogy bizalmasan kezelte volna a felhasználói adatokat, ez pedig sokak bizalmát megrengette a cégben. Ennek ellenére érdeklődve várjuk a további híreket a Facebook okosórájáról, amely várhatóan jövőre jelenik majd meg.
 
Még nincs értékelve