Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Okostelefon-kamera felsőfokon

Összeállította: Benkő Péter | Sony | 2018.12.10. |
okostelefon
Okostelefon-kamera felsőfokon
Hazánkban is elérhető az Xperia XZ2 Premium okostelefon, a Sony Mobile zászlóshajója az egyik legkiemelkedőbb kamerával, amelyiket valaha okostelefonba építettek. A csúcskészülék videórögzítésnél alkalmazható 12800 ISO-értéke a legmagasabb az okostelefonok piacán. Még olyan rendkívül gyenge fényviszonyok között is megállja a helyét, amelyben korábban csak professzionális, cserélhető objektíves fényképezőgépek érvényesültek.
A készülék egyszerre képes 4K HDR videók rögzítésére és lejátszásra. A művészi beállítottságúak is kiélhetik magukat: a Bokeh-funkció használatával a választott témák gyönyörűen rajzolódnak ki az életlen tartományokból, míg monokróm módban a fekete és fehér közötti átmeneteket tetszés szerint moshatjuk el.
A készülékbe került legmodernebb, beépített memóriás kameraszenzornak köszönhetően a szuper lassított, másodpercenként 960 képkockát rögzítő HD- vagy akár Full HD-felbontású videók látványosan örökítik meg a pillanatokat. A készülék az előlapi kamera terén is jeleskedik.
Az új Dynamic Vibration System rezgési funkcióval érezheted a kedvenc tartalmaidat: a fejlesztés a hangokat elemezve különböző erősségű rezgésekkel érzékelteti a videóban bekövetkező eseményeket, hogy a filmek, sorozatok és játékok valósággal életre keljenek. Az Xperia készülékek a valaha volt leghangosabb sztereó hangszórókkal rendelkeznek, és mozizáshoz ideálisak.
Az eleganciát sugárzó egybefüggő üvegborítás és fémkeret igazi prémium megjelenést kölcsönöz a strapabíró eszköznek.
Még nincs értékelve