Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A Sony Networks applikáció elérhető az Xperia XZ3 készülékeken

Összeállította: B.P. | Sony | 2019.03.06. |
sony
A Sony Networks applikáció elérhető az Xperia XZ3 készülékeken
Elindult a Sony Networks applikáció, a Sony Pictures Television közép-európai csatornái és a Sony Mobile egyedülálló megoldása. Az Xperia XZ3-tulajdonosok számára a prémiumverzió érhető el a Google Play Store-ban, ahol háromszázötven óra prémium-, és összesen közel ezer óra szórakoztató tartalom várja őket.
Az applikáció a fenti készülék bevezetésének támogatására készült egy cégcsoporton belüli együttműködés eredményeként. A vásárlók exkluzív hozzáférést kapnak a Sony-csatornák prémiumtartalom-válogatásához, és számos saját gyártású műsor és sorozat várja őket. Ráadásként ingyenesen elérhető exkluzív videókat, szerkesztőségi tartalmakat, galériákat, second-screen megoldásokat, tévéműsort és számos egyéb funkciót kínálnak.
Az új Xperia XZ3 okostelefonnal még többet láthatsz, hallhatsz és érezhetsz. A díjnyertes Sony BRAVIA® OLED-televíziók technológiáját felhasználó csúcskategóriás készülék 6 colos QHD+-felbontású OLED-kijelzővel büszkélkedik, amely mélyebb feketéket, nagyobb kontrasztot, élesebb képeket, élénkebb színeket biztosít kedvenc műsoraidnak.
A magával ragadó élményt a prémium hangminőség tovább fokozza. Az S-Force Front Surround Sound sztereó hangszórópár még erőteljesebben, elődeinél 20%-kal hangosabban szól, míg az LDAC-technológia minden eddiginél jobb hangminőséget nyújt vezeték nélküli fej- és fülhallgató használatakor. A rezgési funkcióval érintéssel is átélheted kedvenc sorozataidat, filmjeidet, játékaidat, melyek így valósággal életre kelnek a kezeid között.
Még nincs értékelve