Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Tapasztalatok – jók és kevésbé jók

Összeállította: B.P. | Wikimeida/Glosom | 2019.09.06. |
Tapasztalatok – jók és kevésbé jók
A Samsung Galaxy Fold technikailag egy okostelefon. A közel 2 000 dolláros eszköz 4,6 hüvelykes fedőképernyővel rendelkezik, és egy 7,3 hüvelykes méretű kijelzőt fed le. Hajtogatáskor észrevehetően hosszabbnak és bővebbnek érezni az átlagos okostelefonnál, és amikor kibontjuk, elsődlegesen egy tabletre asszociálunk. A kialakítása lehetővé teszi, hogy olyan szórakoztató élményt nyújtson, ami meghaladja a legtöbb más mobileszközét. A nem hagyományos építése miatt azonban vannak helyzetek, amelyekben használóik kényelmetlenül érzik magukat.
Nézzük az előnyöket! Jó a nagy, szép képernyő, s hogy könnyebben hordozható, mint a legtöbb tablet. A Galaxy Fold 7,3 hüvelykes belső kijelzője nagyobb, mint az iPad mini és a Nintendo Switch, így ideális az olvasáshoz, a Netflix nézéséhez és a mobil játékok lejátszásához. A képernyő 4:2:3 képaránya különösen hasznos e-olvasóként. Szintén pozitív az akku hosszú élettartama, valamint az, hogy három alkalmazást képes egyszerre futtatni.
Kevésbé jó, hogy a kijelző közepén lefelé futó gyűrődés észrevehető, különösen, amikor a készüléket bizonyos szögből nézzük.
Az sem túl praktikus, hogy a Fold képernyője túlságosan kicsi, amikor zárva van. Aztán az előlapján 4,6 hüvelykes képernyőt tartalmaz, ami óvatos megoldás a legtöbb mai okostelefonhoz viszonyítva. Végül – de nem utolsó sorban – muszáj szólni a készülék áráról, ami jóval magasabb, mint a legtöbb mai prémium-okostelefon ára.
Még nincs értékelve