Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Telefontokgyártók „buktatták le” a 3 új iPhone-modellt

Összeállította: B.P. | Apple | 2020.02.28. |
Apple, iPhone 3
Telefontokgyártók „buktatták le” a 3 új iPhone-modellt
A minden év szeptemberében tartott Apple-bemutatón a legújabb iPhone-modelleket leplezik le. Az Apple oldaláról ismét hatalmas titkolózás övezte az eseményt, semmit sem árultak el idejekorán, azonban már a bemutató előtt kiderült, hogy idén már három vadonatúj iPhone modell lát napvilágot: az iPhone XI, iPhone XIR és az iPhon XI Max.
Az Apple a kamerák továbbfejlesztését tűzte ki célul. A módosításokról a legújabb telefontokok árulkodnak, hatalmas kameraszigetükkel. A kameraméretek megegyeznek, azonban modelltől függően 2, illetve 3 optikát tartalmaznak, és 48Mp felbontással, valamint háromszoros optikai zoommal kerülnek a készülékekbe.
A kijelzőméreteket tekintve a 6,1 hüvelykes lesz az olcsóbb árazású, kétkamerás iPhone XIR modell. Az azonos tudással felvértezett, 3 optikával rendelkező modellek, az iPhone XI és az iPhone XI Max 5,8, illetve 6,5 inch méretben lesznek kaphatók.
A külsőt tekintve a kamerasziget méretének növekedését láthatjuk, illetve az előző modellhez viszonyított vékonyodást. Az előlap mérete nem változott, azonban a vékonyabb készülékházat sokkal kényelmesebben lehet majd kézben tartani.
Gyártói értesülések szerint az új XIR modell az előző iPhone XS szériában bemutatott A12 Bionic processzort kapja, míg a drágább XI és XI Max modelleket a legújabb A13 Bionic lapkakészlettel szerelik, ami a specifikációk szerint az összes androidos készülék teljesítményét lekörözheti. A memória mindhárom esetben 4GB lesz, ami az Apple zárt rendszerének futtatásához több mint elég.
Még nincs értékelve