Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Új csúcsmodell

Benedek Attila | Blu | 2016.01.26. |
okostelefon
Új csúcsmodell
A Miami székhelyű, 2009-ben alapított Blu nem akarja felvenni a harcot a legnagyobb gyártókkal, hanem megtalálta magának azt a szegmenst, ahol reális esélye van a nyerésre: ez a kártyafüggetlen telefonok területe, ahol kétkártyás, jó ár/érték arányú készülékekkel lehet piacot nyerni. A Blu itt indult, és a leggyorsabban növekvő mobilmárkává vált a mezőnyben.
 
Nemrég dobták piacra új csúcsmodelljüket, amely 5,2 colos, full hd felbontású, Corning Gorilla Glass 3 üveget kapott, elöl 5,1 megapixeles kamera található, hátul pedig 13-as. Az android rendszerű telefon gyors működéséről Media Tek 1,3 GHz-es Octa Core processzor gondoskodik.
A jó kinézetre és az érintésre nagy hangsúlyt helyeztek, mert a készülék váza és hátlapja a repülőgépiparban használt alumíniumból készült. A kellemes érintésről nemcsak a könnyűfém gondoskodik: a felülete érdes kidolgozású, ez prémium irányba viszi el a Life One X-et. A 149 dolláros telefon kiváló ár/érték arányára példa, hogy jó minőségű fülhallgatót és bőrtokot is adnak mellé.
Még nincs értékelve