Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Új funkciókkal és erős társadalmi üzenettel érkezik a LiveRobe 2.0

Benkő Péter összeállítása | Red Lemon | 2020.09.25. |
LiveRobe 2.0
Új funkciókkal és erős társadalmi üzenettel érkezik a LiveRobe 2.0
A divatfogyasztókat tudatosságra ösztönző LiveRobe bétaverziójának tavalyi sikerei után most izgalmas újításokkal, új dizájnnal, egyszerű fizetési móddal és személyre szabott szállítási opciókkal tér vissza az alkalmazás, amely júliusig más újdonságokkal is várja felhasználóit. A LiveRobe letölthető iOS és Android eszközökre.
Az alapítók a 2019-es siker után vágtak bele a finomhangolásba. Közel egy év tervezés és tárgyalássorozat után válogatták be a projektet a Hiventures Inkubációs befektetési programjába, mely révén 30 millió forintnyi támogatást kaptak. Ezt felhasználva megszülethetett a LiveRobe 2.0.
Az alkalmazás egyben online piactérként üzemel, célja, hogy a second hand népszerűsítésével, valamint helyi butikok, feltörekvő dizájnerek támogatásával vegye fel a harcot a fast fashion negatív hatásaival. Az időtálló termékek, előző szezonokból megmaradt ruhák adásvételével az alapítók tudatosságra, fenntarthatóságra szeretnék ösztönözni a fogyasztókat.
A küllemében megújult LiveRobe 2.0 tartalmi újításokat is tartogat. A felhasználóknak lehetőségük nyílik részletes szűrésre a termékek között. A biztonságos fizetés mellett az applikáción belül mód van a vitás esetek kezelésére, és ezen vásárlások értékének visszatérítésére.
A LiveRobe missziója, hogy a hatékony körforgás beindításával hozzájáruljon egy fenntarthatóbb világ megteremtéséhez.
Még nincs értékelve