Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Videoszemüvegről az okostelóra

Benkő Péter | Pexels | 2018.09.11. |
Videoszemüvegről az okostelóra
Kiadták a második generációs Snapchat-szemüveget, lényegében egy viselhető videokamerát, mely olyan rövid klipeket rögzít, amelyek okostelefonra szinkronizálhatók. Az új verzió fotókat is készít, ráadásul vízálló!
Ez a fejlesztés sokkal inkább napszemüveg, mint egy hordható videokamera. Az új szemüvegek ugyanazt a Ray-Ban stílust tükrözik, mint az első generációsak, sőt a felhasználók több szín közül választhatnak, mint például az onyx, a rubin és a zafír.
A második generációs termék azonban többet nyújt: a kamera és a felhasználói készülék közötti kapcsolat javult, megkönnyítve a videók és fényképek továbbítását. Jobb lett a szoftver is, és a szemüvegek ad hoc WiFi-hálózatot hozhatnak létre a tartalom megosztására a mobiltelefonokhoz.
A szemüvegek az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban 150 dollárért rendelhetők, de hamarosan Európa nagy részét is bevonják az értékesítésbe. Mint az eredeti modell, az újak is kompatibilisek a Google Android operációs rendszert futtató eszközök és az Apple iOS rendszerével.
Még nincs értékelve