Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Szeretne egy komornyikot?

ÚJ, INNOVATÍV TÁROLÁSI SZOLGÁLTATÁST INDÍT EGY MAGYAR STARTUP

sajtóanyag | sajtófotó | 2016.12.01. |
tárolás
Szeretne egy komornyikot?
Elviszik, elraktározzák és kérésre visszahozzák a nem használt dolgainkat, így növelve az életteret lakásunkban, irodánkban, vagy bárhol ahol szükséges.
A Makespace által kínált tárolási szolgáltatás segítségével bedobozolhatjuk az olyan átmenetileg feleslegessé vált dolgainkat, mint a téli ruháink, hosszú évekig tárolandó irataink, szezonon kívüli sportfelszereléseink, gyűjteményeink, vagy akár ideiglenesen raktározandó bútoraink, nagyobb tárgyaink. A dobozokat a Makespace munkatársai egy saját komornyik gondosságával elszállítják, elraktározzák, majd ha ismét szükségünk van a dolgainkra csupán egy email, vagy egy telefon és a megadott címre a megadott időben visszaszállítják azokat. Fizetni pedig csak a tárolási időszakra kell.
A Makespace elindulásával egy teljesen új, innovatív tárolási szolgáltatás jelenik meg a hazai piacon. Mindössze 3 kattintással online megrendelhetjük a szolgáltatást. A Makespace a kért időpontban a házhoz hozza az ingyenes dobozokat (igény esetén bepakolásban is segítenek nekünk) majd elszállítják és elraktározzák azokat. Kérésünkre bármikor, bárhova 72 órán belül visszaszállításra kerülnek a dobozok. Csak a tényleges tárolási időre kell fizetnünk és a hurcolkodással járó stressztől is mentesülünk. Ráadásul nem kell a lakásban tárolnunk a számunkra fontos, de nem használt tárgyainkat így sok hely felszabadul növelve ezzel életterünket.
A cég szolgáltatása mindannyiunk számára hasznos lehet, hiszen mindenki környezetében van több-kevesebb holmi, amit kerülget, de a tavaszi nagytakarítás után egész biztosan szükség lehet rá, akár a rengeteg női ruha és cipő elraktározására, de megoldást nyújt  kis- és középvállalkozások éveket felölelő irattárolási problémáira is, egyetemisták nyári hegemóniáira (hova vigyem a cuccokat 3 hónapra), a gyűjteményeket kedvelőknek, és annak is aki csak a kényelmet szereti. 
A tároláshoz többféle sztenderd méretű speciális dobozt választhatunk, amelyet a cég ingyen biztosít a szolgáltatás igénybevételekor. Külön opcióként sportfelszerelés és egyedi méretű tárgyak (adott méretkategórián belül) tárolását is választhatjuk a Makespace honlapján. A kiválasztás után egyszerűen pár kattintással megrendelhető a szolgáltatás és azonnal több online fizetési mód áll rendelkezésünkre, a raktárban pedig a korszerű biztonsági megoldások mellett, biztosítási fedezettel kerülnek a dobozok és egyéb tárgyak eltárolásra.
***
A Makespace 2016-ban indította el innovatív tárolási szolgáltatását. A szolgáltatás első körben Budapesten és környékén érhető el. További információ, megrendelés a www.makespace.hu-n.
 
Még nincs értékelve