Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Úgy is lehet dolgozni, hogy közben jól érezzük magunkat!

szombathelyallas.hu | 123rf.com | 2017.03.30. |
állás, Szombathely
Úgy is lehet dolgozni, hogy közben jól érezzük magunkat!
Magyarországon számos Nemzeti Park van, amelyek a zöldkörnyezetet képviselik. Napjainkban sokan szoktak kirándulni, amikor eljön a jó idő. Ilyenkor családok, barátok útra kelnek, hogy felfedezzék az ország turistaútvonalait. Országunkban számos helyre érdemes elmenni, kirándulni, de nem csak erdőkbe, hanem akár városokba is. A Dunántúlon számos település található, amelyeket érdemes lehet felfedezni.
Az egyik ilyen város „a nyugat királynőjeként” ismert Szombathely, ahol rendezvényeken is részt lehet venni. Az alábbi események szoktak évente megrendezésre kerülni a városban, amelyek a következők: Bartók Fesztivál és Szeminárium, majd a Bloomsday: James Joyce szobor és Ulysses regényének főhőse Leopold Bloom famíliájának itt található lakóház köré szervezett kulturális rendezvénye. 
A Lamantin Jazzfesztivál is várja az idelátogatókat. A film, valamint a zenei kultúra szerelmeseit várja a Mediawave Nemzetközi Film és Zene fesztivál, amelyet 2010-től Szombathelyen rendeznek meg. A történelem iránt érdeklődők most felkaphatják fejüket, ugyanis részt vehetnek a Savaria Történelmi Karneválon. 
Akik kedvelik az operát, és a különböző musicaleket, azok megtekinthetik az Iseumi Szabadtéri Játékokat, amelynek keretében opera és musical előadásokat láthatnak a jelenlévők a világ harmadik legnagyobb Iseumában. 
A Márton-napi Vásár, valamint a Szent György-napi Vásár is várja az ideérkezőket, és lakókat egyaránt. 
A Savaria Nemzetközi Táncversenyt is bárki megnézheti, aki érdeklődik a tánc iránt. Észrevehető, hogy rendezvények sorozata várja a lakosságot, valamint az idelátogatókat is. A programi lehetőségek mellett álláslehetőségek is találhatóak a városban. Szombathely városa munka szempontjából kiemelkedő. Gondoljunk csak bele, hogy a rendezvények megszervezése, és lebonyolítása hatalmas feladatot jelent. Ilyenkor rengeteg emberre szükség van, akik segítenek egyes feladatok elvégzésében. Az uraknak kedvező lehet a könnyű fizikai munka. A feladatok közé tartozhat például a székek, asztalok elvitele, majd lepakolása egy bizonyos helyszínre. 
Napjainkban a vezetői engedély óriási előnyt jelent nem csak a magánéletben, de a szakmai életben is a munkaerőpiacon. Rengeteg állást már csak megfelelő jogosítvány meglétével lehet betölteni. Visszatérve a rendezvényi munkálatokra, általában az jellemző, hogy a fizikai munkák elvégzéséhez a vállalatok megelégednek azzal, ha az ember fel tudja mutatni az általános iskolai, vagy középiskolai végzettségét. 
Azonban a rendezvényeknek van egy szellemi munka része is, amelyhez már akár tapasztalatot is, valamint OKJ-s végzettséget is elvárhatnak a munkavállalótól a cégek. Számos eseményen megrendezésre kerülnek különböző programok, és nyereményjátékok is. Ezek lebonyolításához általában hostesseket szoktak alkalmazni a rendezvényt lebonyolítók. Ez a munkakör leginkább a hölgyeknek kedvez. 
Amennyiben szombathelyi adminisztrációs munka és más állás is érdekelné, a legfrissebb állásajánlatokkal a SzombathelyAllas.hu oldalon találkozhat.
 
Még nincs értékelve