Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Jogi nyilatkozat

1. Általános szabály

A Pannon Presztízs honlapjára történő belépés és a honlap használata kizárólag az alábbi kikötésekkel és feltételekkel, továbbá a Magyar Köztársaság jogszabályaival összhangban megengedett. Azzal, hogy belép a www.presztizs.com valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem.

2. Szerzői jog

A www.presztizs.com oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azok a Pannon Presztízs szellemi tulajdonai. A Pannon Presztízs szerkesztői és a Pentacool Kft. a tulajdonosai vagy a feljogosított használói a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal, videóval és más anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak. Ön jogosult a Pannon Presztízs honlapját olvasni, arról nyomtatással, lemezre történő letöltéssel és más személy részére történő továbbítással kivonatos másolatot készíteni, azonban minden esetben kizárólag személyes, tájékozódó jellegű, nem kereskedelmi célra. Tehát nem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Tilos a honlap bármely részének megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár hagyományos formában. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.
Az itt leírtakon kívül a Pannon Presztízs semmilyen egyéb felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Pannon Presztízs követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő a) nem módosítja az eredeti információt, b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.
A presztizs.com hiteles és pontos információk közlésére törekszik, a tájékoztatásból eredő esetleges károkért felelősséget nem vállal.

3. Kapcsolódó honlapok

A Presztízs Magazin honlapja tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak. A kapcsolódó honlapokhoz a Presztízs Magazin csupán hozzáférést közvetít, azonban sem a Pannon Presztízs, sem az alkalmazottai, sem megbízottai nem vállalnak semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget ezekért a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat a Pannon Presztízs alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.

4. A Jogi Figyelmeztetés megváltoztatása

Fenntartjuk a változtatás jogát, amelyeket a Pannon Presztízs saját hatáskörében eszközöl, de erről minden esetben a honlap ezen részén értesíti felhasználóit.