Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A Millenárisra költözik egy napra a Távol-Kelet

forrás:MTI | wikipedia.org | 2013.01.19. |
Millenáris
A Millenárisra költözik egy napra a Távol-Kelet
Távol-keleti és magyar művészek, artisták, zenészek és sportolók együtt köszöntik a kígyó évét, és bemutatják az érdeklődőknek Kína színes kultúráját a Holdújév Fesztiválon február 10-én a Millenárison.

Az egész napos eseményen Csang Vej mesterrel a kalligráfia művészetének világába pillanthatnak be az érdeklődők, a gyerekek meséket, mondókákat tanulhatnak, szakértők bemutatják a kínai teakultúrát és a Távol-Kelet különleges ízvilágát is - közölték a szervezők.
   
A programban szerepelnek fotó- és népművészeti kiállítások, interaktív kulturális programok, a tradicionális kínai orvoslás bemutatása, kungfuverseny, valamint gó- és pingpong-bajnokok is várják az érdeklődőket. A fesztivál házigazdája Simon Adrienn és Jáksó László lesz.
   
Bemutatkoznak a kínai kultúrával és nyelvoktatással foglalkozó szervezetek és oktatási intézmények, és könyvbemutatókkal is készülnek a szervezők. A fesztivál csúcspontjaként a KuangHszi Akrobatikus Társulat színpadi produkcióval érkezik a Millenárisra.
   
Az Európai Integrációs Alap támogatásával, a Szubjektív Értékek Alapítvány és a Kínai Művészeti Központ szervezésében megvalósuló programokról részletes információk az esemény Facebook-oldalán (www.facebook.com/holdujev) olvashatók.

Még nincs értékelve