Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Augusztus 20. - Debreceni virágkarnevál - Cegléd, Balatonfüred és Debrecen közös kocsija lett az első

forrás: mti | 2012.08.20. |
Augusztus 20. - Debreceni virágkarnevál - Cegléd, Balatonfüred és Debrecen közös kocsija lett az első
Három város közös virágkocsija nyerte el a 43. debreceni virágkarnevál első díját.

Három város közös virágkocsija nyerte el a 43. debreceni virágkarnevál első díját.
    A héttagú zsűri - Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. igazgatója, Gazsó L. Ferenc, az MTVA vezérigazgató-helyettese, Nádasdy Borbála balettmester és memoáríró, Risztov Éva olimpiai bajnok hosszútávúszó, Schell Judit Jászai Mari-díjas színművész, Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Váradi József, a Wizz Air Hungary Kft. ügyvezető igazgatója - Cegléd, Balatonfüred és Debrecen Híd a városaink között című kompozíciójának ítélte a 250 ezer forint jutalommal járó első díjat.
    A virágkocsik versenyében a 150 ezer forintos második díjat a Debreceni Egyetem Mókusok a Nagyerdőn című kompozíciója nyerte. A 100 ezer forintos harmadik díjat megosztva kapta a Wizz Air és a debreceni repülőtér Debrecen-London virágkocsija, valamint Kecskemét Hírös népmese a hírös városból című virágkocsija.
    A részt vevő folklóregyüttesek kategóriájában első helyezett lett a Maly Slask együttes (Lengyelország), díjazása 150 ezer forint. A 100 ezer forintos második díjat megosztva kapta a Feeling-Fantasy Táncstúdió és a SREM Népi Együttes (Szerbia). A 70 ezer forint díjazással járó harmadik díjat megosztva a Debreceni Népi Együttes és a helyi Valcer Táncstúdió szerezte meg.
    A közönségnek leginkább tetsző virágkocsira hétfő este fél tízig lehet SMS-ben szavazni; a közönségdíjas 150 ezer forint jutalomban részesül.

Még nincs értékelve