Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Campus Fesztivál

Debrecen - Nagyerdő, július 21-25.

Balogh Renáta | campus sajtó | 2010.07.04. |
Campus Fesztivál
Négy hét múlva megnyitja kapuit a debreceni Campus Fesztivál. A háromszáznál is több programban olyan előadók kaptak helyet, mint Bob Sinclar, Karamelo Santo, és a népszerű Boban Markovic Orkestar.

A fesztiválon már július 21-én be fog indulni a mulatság a Lovardában, ahol a hazai előadók – Fish, Turbo, Kiscsillag, Ludmilla – gondoskodnak majd a bemelegítésről. Július 22-én pedig a születésnapos Republicot és Eddát hallhatják a szórakozni vágyók. A fesztivál idei kínálatából sem maradhat ki a nemzetközi vonal, a Campusra látogat Argentínából a Karamelo Santo, Franciaországból Bob Sinclar, és kapunk egy balkáni őrületet a szerb Boban Markovic Orkestar jóvoltából. Az elektronikus vonalat tovább erősíti majd az angol John B bulija, valamint a fesztivál chill-out sátrában fellépő Dorian Concept. Emellett nyolc színpadon, a honi zenei élet számos előadójával találkozhatunk, többek közt itt lesz a Budapest Bár, Tankcsapda, Besh O Drom, Quimby, Subscribe, Neo, Supernem, HS7, Mystery Gang, és az utolsó debreceni koncertjét adó Kispál és a Borz.

 „Campus Korzó”
Az ide újdonság, hogy Debrecen főtere is szolgáltat programokat a fesztivál ideje alatt. Előmelegítő koncertek fogják várni a városban korzózókat, hogy ráhangolódjanak az esti bulikra. A lokál zenekarok mellett, fellép majd a Kowalsky meg a Vega, és a P.Box is.
 
Dumafesztivál a Campus-on!
A legnevesebb stand-upos fellépők fogják nyomni a poénokat. Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Lorán Barnabás, Hadházi László, Beliczai Balázs és Hajdú Balázs igazi fesztivál-poéngyártást ígérnek!
Még nincs értékelve