Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Egyre többet, egyre többeknek

Pannon Presztízs | Sziget sajtó | 2014.07.21. |
fesztivál
Egyre többet, egyre többeknek
Tombol a nyár és a fesztiválszezon! Szórakozásra még bőven van lehetőség, megmutatjuk, a Pannon Presztízs magazin szerint hová érdemes még ellátogatni, és az egyes helyszíneken milyen programokra, jegyárakra számíthatnak.

SZIGET FESZTIVÁL

A Sziget Fesztiválköztársaság idén augusztus 11-18. között nyitja meg határait, újdonságokkal, változásokkal, és még több látványossággal. Egy héttel későbbre rakták az idei Szigetet a szervezők, hogy a nemzetközi sztárok könnyebben bele tudják illeszteni a naptárukba – ennek eredménye látszik is a sztárfelhozatalon. Az End Show – amit idén Calvin Harris prezentál – mellett lesz Opening Show Deadmau5-szal valamint teljes értékű programnappá válik a „Nulladik Nap”. És ez még nem minden, a hazai fesztiválok kívánságlistáin évek óta élvonalban lévő Blink-182 – hosszú egyeztetés után – igent mondott a szervezőknek: augusztus 11-én, a Sziget Mínusz Egyedik napján, a Nagyszínpadon lépnek majd fel.

Presztízs Magazin

Külföldi fellépők:

Blink-182 (USA), Queens of the Stone Age (USA), Deadmau5(CAN), OutKast (USA), Calvin Harris (UK), The 1975 (UK), The Kooks (UK), The Prodigy (UK), Fedde le Grand (NL), Macklemore & Ryan Lewis (USA), The Bloody Beetroots live (I), Imagine Dragons (USA), Bastille (UK), Lily Allen (UK), Kavinsky (FR), Manic Street Preachers (UK), CeeLo Green (USA), Kelis (USA), Placebo (UK), Skrillex (USA), Tom Odell (UK), Miles Kane (UK), Jimmy Eat World (USA), La Roux (UK), Brody Dalle (AUS), Anti-Flag (USA), Palma Violets (UK)…(a fellépők listája folyamatosan bővül)

Jegyárak:

Napijegy:

A helyszínen: 16 000 Ft

Hétnapos bérlet
A helyszínen: 74 000 Ft
Ötnapos bérlet:
A helyszínen: 62 000 Ft

NAGYON BALATON: BE MY LAKE ÉS STRAND FESZTIVÁL

Presztízs Magazin

A debütáló Nagyon Balaton programsorozat keretében több új, zenei fesztivál is indult tavaly. A közönség és a fellépők visszajelzése egyértelművé tette az igényt: mind a B my Lake, mind a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál 2014-ben ismét várja a rajongókat a Balaton partjára. A balatonvilágosi B my Lake augusztus 18-21., míg a STRAND, Nagyon Zene Fesztivál augusztus 20-23. között. A Nagyon Balaton 2014-ben a teljes Balaton Régióban, hónapokon át kínál majd színes, kulturális programokat.
Strand fesztivál külföldi fellépői:

Papa Roach (USA), Parov Stelar Band (A), Dub FX (AUS), Knife Party (AUS), John Newman (UK)

Jegyárak:

Napijegy: 7500 Ft

Négynapos bérlet: 15 990 Ft

Be my Lake fesztivál fellépői:

AGORIA, CHRISS RONSON, CROSSNINETROLL, CYBERPUNKERS, DIXON ELLEN ALLIEN, HOT SINCE 82, JAN BLOMQVIST (LIVE), JAY LUMEN, LAURA JONES, LEVON VINCENT, MATHEW JONSON (LIVE), MICHAEL MAYER, MICHAL BREETH, MODESTEP DJ SET, MY FAVORITE ROBOT, NINA KRAVIZ, OLIVER SCHORIES, PILLOWTALK, SANFRANCISCOBEAT, THE MAGICIAN

Jegyárak:

Napijegy: 12 990 Ft

Négynapos bérlet: 27 990 Ft
 

Átlag: 5