Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Fesztiválkörkép

Az elmúlt években a fesztiválok száma jelentősen megnövekedett hazánkban, ráadásul 2010-et írunk, ami a Fesztiválok Éve, így lépten-nyomon ilyen rendezvényekbe botlunk. Nagyon nehéz tartani a lépést, ha mindegyiken részt akarunk venni. Hogy megkönnyítsük a választást a júliusi fesztiválozásban, adunk néhány tippet, a Pannon Presztízs magazin szerint hová érdemes ellátogatni, és ott milyen programokra, jegyárakra számíthatunk.
VOLT Fesztivál 
Magyarország második legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, ahol a műfajok békésen megférnek egymás mellett. Rockkoncertek, elektronikus zenei sztárok, világzenei előadók, jazz koncertek, filmek és beszélgetések színesítik a kínálatot. Az eklektikus programok nyitott gondolkodású fiatalokat vonzanak, a szervezők szerint talán ennek köszönhető, hogy sokak szerint a VOLT közönsége páratlanul „jó fej”. 
 
Külföldi fellépők:
THE PRODIGY (UK), BILLY IDOL (UK), MASSIVE ATTACK (UK), AIR (F), DUB FX (AUS), TIGA (CAN), SOULFLY (USA), DATAROCK (NOR), ED RUSH (UK), ANDY C & MC GQ (UK), SHY FX & STAMINA MC (UK), N & SK (FRA), PAROV STELAR BAND (AUT), HAYDAMAKY (UKR), KRUDER & DORFMEISTER (AUT), AGNOSTIC FRONT (USA)  + a magyar zenei élet jelentős felhozatala
 
Jegyárak:
 
Napijegy:
Június 1-29.: 8990 Ft
A helyszínen június 30-tól: 9990 Ft
 
Bérlet:
Június 1-29.: 22 990 Ft
A helyszínen június 30-tól: 25 000 Ft
 
VOLT Fesztivál –  Heineken Balaton Sound kombinált bérlet:
Június 1-től és a VOLT Fesztivál helyszínén: 52 000 Ft
 
Sátorozási lehetőség 8-10 ezer fő részére, elkerített kemping részen. 
 
Heineken Balaton Sound Fesztivál 
A legmenőbb fesztiválként tartják számon, azon bulizóknak nyújt tökéletes szórakozást, akik igényes helyszínre vágynak és véletlenül sem szeretnének rockzenét hallani, és tarháló punkokba botlani. Itt a főszerep az elektronikus zenéké és a Balatoné. Zamárdi a déli parton fekszik, Siófok szomszédságában, a szabadstrand vize sekély, hamar felmelegszik, így kellemes felfrissülést nyújt a fesztiválozóknak. A belépő, az ételek, és az italok ára nem tartozik a legolcsóbb kategóriába, de a szervezők szerint ez arra szolgál, hogy megszűrjék a közönséget és megadják a fesztivál presztízsét. 
 
Külföldi fellépők: 
PET SHOP BOYS (UK), CHEMICAL BROTHERS (UK), DAVID GUETTA (FRA), JAMIROQUAI (UK), KLAXONS (UK), TRICKY (UK), PENDULUM (AUS), 2MANYDJlive (BEL), CHROMEO (CAN), YUKSEK (FRA), PINK MARTINI (US),
LOTTIELANGE FT. SARAH HOWELLS (UK), PAUL KALKBRENNER (GER), JOHN DIGWEED (UK), PAUL OAKENFOLD (UK), PAUL VAN DYK (GER), SOUTH CENTRAL (UK) SVEN VÄTH (GER), LOCO DICE (GER), DAMIAN LAZARUS (UK), DENNIS FERRER (USA), MICHAEL MAYER (GER), FRICTION & MC ID (UK)
+ a magyar elektronikus szcéna krémje 
 
Jegyárak:
 
Napijegy:
Április 1-től július 7-ig: 13 500 Ft
A helyszínen július 8-tól: 15 000 Ft
 
Bérlet:
Április 1-től július 7-ig: 32 990 Ft
A helyszínen július 8-tól: 35 000 Ft
 
Kemping regisztráció: 1300 Ft / fő
 
VOLT Fesztivál –  Heineken Balaton Sound kombinált bérlet:
Június 1-től és a VOLT Fesztivál helyszínén: 52 000 Ft
 
Sátorozási lehetőség 8-10 ezer fő részére. 
 
Hegyalja Fesztivál
„Közel kétszáz fellépő, 10 színpad, pálinkás jó reggeltek a Tisza-parton: a Hegyalja nem pusztán Magyarország egyik legnagyobb zenei fesztiválja, a Hegyalja maga a nyaralás” – hirdeti a rendezvény honlapja. Itt a helyed, ha imádod tokaji régió világhírű borait, a vidéki fesztiválok hangulatát, és újra hallani akarod a legendás mondatot: „Mi vagyunk a Motörhead és rock n' roll-t játszunk." 
 
Fellépők:
MOTÖRHEAD, GROOVE ARMADA, ROOTS MANUVA, HERBALISER LIVE, FUNERAL FOR A FRIEND, GOLDIE, MESHUGGAH, EPICA, DISCO ENSEMBLE + a magyar zenei élet jelentős felhozatala 
 
Jegyárak: 
Hegyalja bérlet elővételben (június 1-től július 11. 18 óráig) 4 napos 16.800 Ft
Hegyalja bérlet a helyszínen (július 13-tól) 4 napos 22.000 Ft
Hegyalja napijegy elővételes (április 1-től július 11. 18 óráig) 5.990 Ft
Hegyalja napijegy a helyszínen (július 13-tól) 7.500 Ft
Minden bérletes a fesztivál helyszínén ajándék Hegyalja 2010 CD-t kap! 
 
Sátorozási lehetőség a kemping részen. 
 
Campus Fesztivál
A keleti régió legnagyobb fesztiválja, ahol a zenei paletta minden stílust felölel. Emellett a Dumaszínház stand up humoristáin szórakozhatsz, de ha nem lenne elég a vidámságból, akkor a „komoly” hagyományokra visszanyúló Bud Spencer és Terence Hill show-t semmiképp nem szabad ki hagyni, ahol a hasonmáskeresés mellett, chilisbab-evő versenyben és kocsmai verekedésben is jeleskednie kell a győztesnek. 
 
Külföldi fellépők:
BOB SINCLAR (FR), KARAMELO SANTO (ARG), JOHN B (UK), ADAM FREELAND (UK), BOBAN MARKOVIC ORKESTAR (SRB), DORIAN CONCEPT (A) + a magyar zenei élet jelentős felhozatala 
 
Jegyárak:
 
Napijegy elővételben júl. 10-ig: 4500 Ft
Napijegy júl. 11. után  és a helyszínen: 4900 Ft 
Bérlet elővételben július 10-ig: 11.500 Ft
Bérlet a DE hallgatóinak július 10-ig: 7.000 Ft
Bérlet július 11-től  és a helyszínen: 12.500 Ft  
 
Sátorozási lehetőség 5000 fő, és a kollégiumokban is baráti áron lehet szállást foglalni. 
 
Még nincs értékelve