Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Megnyitotta kapuit a Volt Fesztivál

Balogh Renáta | 2010.06.30. |
Megnyitotta kapuit a Volt Fesztivál
A VOLT Fesztivál nyitónapján kerül megrendezésre az I. Magyar Rocklegendák Napja, ahol a hazai rock nagyágyúi a nagyszínpadon lépnek fel, hogy bebizonyítsák, nemhiába érdemelték ki ezt a megtisztelő titulust.

Időrendi sorrend szerint, a Magna Cum Laude fogja négy órakor nyitni a programot, majd a Deák Bill Blues Band következik. Hét órától az Edda jubileumi koncertet adva, a zenekar harminc éves fennállását ünnepli rajongóival. Ezután a legendás Omega zenekar slágereire, a többi közt a Petróleumlámpára rázhatja a közönség. Végül az est fénypontjaként a Tankcsapda foglalja el a színpadot, ahol biztosra vehetjük, hogy látványelemekben és pirotechnikában nem lesz hiány. Lukácsék este tizenegytől mutatják meg, milyen az, ha „szétfeszít a rock n roll rúgója”!

Ne csak a nagyszínpadra redukálódjon érdeklődésünk, hiszen a fesztivál többi színpada is tartogat meglepetéseket! A mai nap folyamán többek közt fellép még a norvég Datarock, Mystery Gang, Fine Cut Bodies, Anna & The Barbies, Hollywoodoo, Vad Fruttik, Kistehén, Alvin és a Mókusok, Kowalsky meg a Vega, Takáts Tamás Dirty Blues Band, Kiscsillag, Colorstar. De ha a délutáni órákban egy kis humorra szomjazunk, akkor keressük fel az OTP Junior Színpadot, ahol a Dumaszínház nevettetői, Hadházi László és Kőhalmi Zoltán szórakoztatja az egybegyűlteket.

Jó tanács: a Heti Válasz Borfesztivál - Poncichter negyedébe mindenképp tegyünk egy látogatást, ahol a finom borokkal kellően megalapozhatjuk az esti koncertek hangulatát!

Még nincs értékelve