Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Nagy sikerrel zárt a Balaton Sound

Balogh Renáta | Balogh Renáta | 2010.07.14. |
Nagy sikerrel zárt a Balaton Sound
Hazánk leglátogatottabb vidéki fesztiválján, az idei Balaton Soundon négy nap alatt 88 ezer látogató volt kíváncsi a különböző koncertekre, programokra. A buli szombaton érte el csúcspontját, aki nem váltotta meg elővételben napijegyét, az könnyen lemaradhatott a világ legfelkapottabb dj-je, David Guetta partyjáról.
Negyedik alkalommal rendezték meg a Balaton legrangosabb elektronikai fesztiválját, ahol idén is garantált volt a strandhangulat, fürdőzés, balatoni naplementék, nyugágyak, koktélok, szép emberek és sztárelőadók. A Zamárdiban megrendezett bulin olyan jelentős világsztárok léptek fel, mint a 25 ezres balatoni tömeget megmozgató David Guetta, a meleg diszkó legendás alakjai, a Pet Shop Boys, a brutális Chemical Brothers, az elektrofunk királyai, a Chromeo és Paul Kalkbrenner, aki Németország foci világbajnoki bronzérmét a nemzetük mezében ünnepelte a Partyarénában adott buliján. A fesztivál utolsó óráira is rányomta bélyegét a fociőrület, ezrek nézték a strandon a spanyol-holland vb-döntőt, a hispánoknak szurkolók örömüket, a Tulipánországért szorítók pedig bánatukat táncolták ki magukból a Jamiroquai koncertjén.
Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, a Balaton Sound főszervezői rendkívül sikeresnek értékelték az idei eseményt, annak ellenére, hogy a válság hatására kevesebbet költenek az emberek szórakozásra, a látogatószám megközelítette a tavalyi csúcsot.
Még nincs értékelve