Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Szórakozás és közélet

Tancsa Ágnes | 2011.08.06. |
Szórakozás és közélet
Augusztus 10-én megnyitja kapuit Erdély legnagyobb nemzeti fesztiválja a VII. EMI-tábor, a Gyergyószentmiklós melletti 3-as kilométernél.

Az idén sem lesz hiányérzete azoknak, akik ellátogatnak az immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő EMI-táborba, hiszen az idei programkínálatban sincs hiány közéleti beszélgetésekből, történelmi előadásokból és egyéb szórakoztató programokból. Augusztus 10-14. között az Erdélyi Magyar Ifjak által megrendezett, és Hargita Megye Tanácsa által támogatott eseményre számtalan neves előadót, közéleti szereplőt, újságírót és művészt várnak úgy Erdélyből, mint a Kárpát-medence egyéb részeiből. Kilenc tematikus sátorban (Előadósátor, Kézműves sátor, Keskeny út sátor, Szórványért és népesedés sátor, Film- és borsátor, EMI- és társalgósátor, Művészsátor, Gyereksátor, Erdély Mentőcsoport sátor) mindenki megtalálhatja a kedvére való témát, de akinek még így is marad ideje unatkozni, az bátran válogathat a különféle alternatív programok között, mint például az íjászkodás, túrázás, sportolás, néptáncolás.

A számtalan fiatalt megmozgató EMI-tábor zenei kínálata is az előző évekhez hasonló. A rockzene meghatározója a tábornak, így a szervezők az idén is igyekeztek a régi klasszikusokat, az újonnan megjelent ifjakkal egy színpadon szerepeltetni.

Még nincs értékelve