Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A képernyő legszexibb sztárjai

Hollywood tíz legdögösebb sorozatszínésznője

Balogh Mia | archív | 2013.06.04. |
A képernyő legszexibb sztárjai
Már régóta nemcsak a mozifilmekben szerepelnek a legszebb, legcsinosabb, legdögösebb színésznők – sokan közülük a sorozatok világában próbálnak szerencsét, és válnak a rajongók kedvenceivé. Nézzük, kik közülük a legszexibbek!

Az, ha valaki sorozatszerepekkel csinál karriert magának, ma már Hollywoodban sem degradáló. Sőt, egyesek még népszerűbbekké válnak, és nagyobb rajongótábort szereznek, mint azok a kollégáik, akik csak a mozifilmekben tűnnek fel. Ez a gyönyörű, csinos és csábító színésznőkre is vonatkozik. Lássuk hát, kik közülük a legnépszerűbbek és legdögösebbek!

Presztízs Magazin

Sofia Vergara
Ha azt mondjuk, legszexibb sorozatszínésznő, sokan azonnal Sofia Vergarára gondolnak. Ez pedig nem véletlen, hiszen az ABC csatorna Modern család című sorozatában játszó, kolumbiai születésű sztár nemcsak egzotikus szépségével, hanem hihetetlen csáberejével is felhívja magára a figyelmet. Ráadásul kinézete mellett színészi munkája sem utolsó. Ezt szakmai berkekben is észrevették: háromszor szerepelt a Golden Globe-díj és a Primetime Emmy Award jelöltjei közt a Modern családban nyújtott alakításának köszönhetően. Azt pedig ki gondolná, hogy idén már a 41. születésnapját ünnepli?

Jennifer Morrison
Az Egyszer volt, hol nem volt című mesés-misztikus sorozat Emma Swanja korábban nyolc évig játszott a Doktor House című sorozatban: 2004 és 2012 közt alakította Dr. Allison Cameront. De a rajongók még emlékezhetnek a Dawson és a haverok, valamint az Angyali érintés című szériákra, amelyekben szintén feltűnt. Jennifer örül annak, hogy sokan felfigyelnek rá szőke haja, bájos mosolya és csinos alakja miatt, de szeretne elsősorban színészi alakításai miatt megmaradni a rajongók emlékezetében. Ez persze nem lesz egyszerű, hiszen a legtöbben nem munkáira kíváncsiak, hanem például arra, hogyan tudja megőrizni tökéletes alakját. „Rengeteget edzek, ez az életem része. A hasizmaimra vagyok a legbüszkébb” – árulta el a közelmúltban.

Rachel Bilson

Presztízs Magazin

A CW-n futó Hart of Dixie csinos doktornője korábban a Narancsvidék című sorozatban szerepelt: 2003 és 2007 közt formálta meg Summer Roberts karakterét. Ezen kívül feltűnt a Chuck című sorozatban , illetve Cindy szerepét is megkapta az Így jártam anyátokkal-ban.
A színésznő nagyon szeret mások bőrébe bújni, de úgy gondolja, ez csak úgy mehet igazán jól, ha tisztában van saját képességeivel és erősségeivel. „Civilben egy kedves lány vagyok, és sosem játszom meg magam. Az sem érdekel, ha mások ok nélkül rosszat gondolnak rólam. Az édesanyámtól azt tanultam, hogy viselkedjek mindig mindenkivel udvariasan. Az pedig, ha ezek után sem kedvelnek, vagy rosszat mondanak rólam, már nem az én dolgom” – mondta egy korábbi interjúban.

Emily VanCamp
A Bosszú című sorozat 1986-os születésű sztárja játszott a Glory Days, az Everwood, a Különleges ügyosztály és a Testvérek című sorozatokban, legutóbb pedig a Bosszú epizódjaiban kapott főszerepet. A gyönyörű Emily rajong a balettért, a spanyol filmekért és Audrey Hepburnért, akinek kislányként szinte az összes filmjét megnézte. „Nagyon szeretem azt a bájt és természetességet, ami Audrey-ból árad” – nyilatkozta korábban. És ha jól figyeljük megjelenését, alakításait, talán felfedezhetünk némi hasonlóságot közte és a sokak által szépségideálként tisztelt színésznő között.

January Jones

Presztízs Magazin

Akár hisszük, akár nem, a Mad Men – Reklámőrültek című sorozat szépséges színésznője hamar hozzászokott a visszautasításhoz. January ugyanis modellként kezdte pályafutását a show business világában, de a legtöbb munkáról hazaküldték, mert hiába csinos és gyönyörű, 168 centis magasságával túl alacsonynak számított a többi lány közt. Fotómodellként kapott ugyan munkákat, de hamarosan Hollywoodba költözött, hogy inkább színésznő lehessen. „Ekkor már nem hatott meg, ha azt mondták, túl alacsony, túl szőke, vagy túl vékony vagyok egy-egy szerepre. Tovább próbálkoztam, és egyszer csak sikerült” – mesélte a 34 éves January, aki 2011 szeptemberében adott életet kisfiának, Xandernek. Érdekesség, hogy a kicsi apjának nevét a mai napig nem árulta el.

Christina Hendricks
A Mad Men másik gyönyörű sztárja, Christina Hendricks is modellként kezdte pályafutását, de egy olaszországi munka során rájött, hogy túlságosan szereti a finom ételeket és italokat ahhoz, hogy beálljon a sovány lányok táborába. „Csak ültem egy kávézó teraszán, kortyolgattam a kapucsínómat, és nagyon boldognak éreztem magam. Olaszországban összesen hét kilót híztam, de végre gyönyörűnek láttam magam a tükörben. Soha többé nem akartam lefogyni” – mondta. Ekkor eldöntötte, semmit sem tagad meg magától, és valószínűleg ennek köszönheti a világ férfitársadalma azokat a dús idomokat, melyekért a legtöbben nem tudnak nem rajongani.

Maggie Q
A CW Nikita című sorozatának címszereplője apai ágon lengyel, ír és amerikai, anyai ágon pedig vietnámi felmenőinek köszönheti egzotikus vonásait. Bár büszke vékony alkatára és szépségére, a 34 éves sztár szeretne jóval több lenni, mint egy jól verekedő ázsiai lány. „Annyival több van bennem, és arra vágyom, hogy ezt a közönség is láthassa” – mondta korábban. Ugyanakkor azt sem tagadta, hogy örül, amiért nemcsak vékony, hanem erős is. „Ha a kutyám begurítja a csontját a kanapé alá, és arrébb tudom tolni egyedül is, hogy kivegyem neki, az csodálatos érzés” – árulta el.

Katharine McPhee

Presztízs Magazin

Az NBC Smash – Kasszasiker című szériájában játszó Katharine-t sokan elsősorban énekesnőként tartják számon, ugyanis az American Idol tehetségkutató műsor 2006-os szériájának felfedezettjeként ismerte meg nevét a világ. Azóta persze sok minden történt vele: számos rajongót szerzett, rengeteg ember példaképként tekint rá, aminek kifejezetten örül. De ő vajon kire néz fel? „Marilyn Monroe bárhol jelent is meg, azonnal felkeltette mindenki figyelmét, mert minden erőfeszítés nélkül is gyönyörű volt. Ez kinek ne tetszene” – mondta.

Stana Katic
Az ABC csatorna Castle-jét nézve sok férfi idézheti fel magában az ismert dalszöveget, mely szerint „egy rendőrnő az álmom”. A Kate Beckettet játszó Stana Katic ugyanis épp annyira komoly, vicces, vagy dögös, amennyire az adott jelenet megkívánja. Az egykori Jugoszláviából származó felmenőkkel rendelkező sztár a karakteréhez hasonlóan tájékozott és intelligens, ugyanakkor – bár Kate Becketthez hasonlóan valószínűleg ő is szívesen lenne valaki múzsája – úgy gondolja, a varázs elillan, ha egy férfi feleségül veszi az őt legjobban inspiráló hölgyet. Biztosan lennének néhányan, akik ezt szívesen megcáfolnák neki…

Jennifer Love Hewitt

Presztízs Magazin

Az Ötösfogat, a Szellemekkel suttogó és az Ügyféllista című sorozatok színésznője tavaly nyáron, egy szomorú családi esemény után ment vissza az edzőterembe. „Miután elvesztettem az anyukámat, be akartam zárkózni, senkit nem szerettem volna közel engedni magamhoz. Szerencsére a barátaim nem hagytak egyedül – azt is az ő noszogatásuknak köszönhetem, hogy akkoriban visszamentem az edzőterembe” – nyilatkozta.
A korábban súlyproblémákkal küzdő Jennifer fél éven belül remek formába hozta magát, és ma már elégedetten néz a tükörbe. Sőt, akkor is nagyon boldog lehetett, amikor értesült arról, hogy az egyik internetes oldal az 50 legszexibb sorozatszínésznő közül a legdögösebbnek választotta. „Szeretem a testem, és magabiztos lánynak tartom magam. Ha pedig ezzel másokat is inspirálhatok, akkor azt mondhatom: elértem a célomat” – mondta.

Még nincs értékelve