Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Forgatják a Zimmer Feri 2. részét!

Szöcske | est.hu | 2010.08.30. |
film, kultúra, Zimmer Feri
Forgatják a Zimmer Feri 2. részét!
12 évvel később, 8 nap alatt megírt forgatókönyvvel, 1 hónapos forgatással, 200 milliós költségvetéssel, számos új szereplővel készül a Fikász család legújabb nyári kalandja. A 4 eredeti karaktert megtartva készül Ráckevén, a Szellem Feri címmel még idén megtekinthető Zimmer Feri 2. része.

Fikász Feri és családja, megjavulva próbál megélni a vendéglátásból az új epizódban. Kastélyszállót bérelnek, és egy szellemmel próbálják becsábítani a vendégeket, elsősorban az ezotéria iránt érdeklődőket.

A balatoni üdültetők kifigurázása után, Tímár Péter ismét elővette karikatúráit. A film megálmodója Kálomista Gábor, aki producerként rengeteg sikeres magyar blockbustert jegyz a hazai filmiparban. Amennyiben Revicky Gábor Metropolnak adott interjúját vesszük figyelembe, akkor egy remek, talán az első résznél jobb történetet írt Tímár Péter.
A rendező által megszokott forgatási technikával készül az új film is. Előre felmondott szöveggel, 2x lassabban veszik fel a jeleneteket, majd duplájára gyorsítva, mókás mozgása, normál beszéde lesz a szereplőknek. A felvétel lassabb, de az eredmény izgalmasabb. Gyors a tempó, a színészek és a stáb sokat dolgozik, de lassan a végéhez ér a felvétel. Az első részből okulva reménykedjünk, hogy az ismert Feris poénok nem maradnak el, és hamarosan egy színvonalas folytatás vár bennünket a mozikban.
Átlag: 5