Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Hollywood Umbriába költözött

forrás: mti | 2011.07.24. |
Hollywood Umbriába költözött
Egyre népesebb az Olaszországban birtokot vásárló hollywoodi sztárok tábora. George Lucas rendező egy teljes kolostort épített át magának Umbriában.

 Ötszáz éve ugyanazok a falak övezik a kapucinus szerzetesek egykori rendházát, ugyanazok az évszázados ciprusfák és olajfák sorakoznak körülötte: az umbriai Passignano sul Trasimeno kisvárosában úgy tűnik, semmi sem töri meg a hagyományt. Az is csak most derült ki, hogy George Lucas már két éve itt él - írta a La Repubblica.
    A Csillagok háborúja filmsorozat atyja tízmillió euróért újította fel a rendházat és a hozzá tartozó birtokot. A vetítőteremmel és medencével bővített épületből azonban semmi sem látszik a kapucinusok változatlanul hagyott kőfalán kívülről.
    Amióta kiderült, hogy Lucas a Perugia közeli kisvárosban tölti a nyarat, a környéket megszállták a paparazzik. A Lucas szomszédságában levő kisváros hatezer lakója azonban hallgat. Pedig a La Repubblica úgy értesült, az utóbbi hétvégét Steven Spielberg, Robert De Niro, Francis Ford Coppola és Ron Howard is Lucas birtokán töltötte.
    "Nem szokásunk kíváncsiskodni és tiszteljük Lucas magánéletét. Nekünk dicsőség, hogy Passignanót választotta és munkát is ad nekünk. Cserébe diszkréciót követel" - nyilatkozták a városka lakosai.
    A polgármester szerint hozzá vannak szokva a hírességekhez: Hans Cristian Andersen is Passignanóban írta A rút kiskacsa című meséjét. A napilap emlékeztetett arra, hogy a Comói-tónál vásárolt villát George Clooney amerikai filmszínész, és a toszkán Figline Valdarnóban telepedett le a popénekes Sting.    
 

Még nincs értékelve