Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Új premierek a magyar mozikban

Haraszti Réka | 2013.04.03. |
filmbemutató, mozi
Új premierek a magyar mozikban
A következő hetekben rengeteg újdonságot láthatnak a mozivásznon a magyar nézők. Lesz minden, ami szemnek - szájnak ingere. Minden kategóriába belekóstolhatnak a mozilátogatók. Valaki a drámákat szereti, valaki a thrillereket, a borzongást, valaki viszont a jókedvre derítő vígjátékokat.

Kedves nézők, lehet válogatni a jobbnál jobb kínálatokból. Olyan filmeket láthatunk, melyek világszerte sikereket érnek el. Drámaként megemlíteném a Május után című filmet,  Olivier Assayas rendezésében, akit a francia kortárs szerzői film egyik legfontosabb rendezőjeként tartanak számon. A felnőtté válás nehézségeiről és a meg nem értettségről szól ez a dráma. Gilles egy átlagos diáklány, akit viszont társaival együtt megfertőznek az anarchista gondolatok.  Forrongó ideákat hirdetve graffitizik ki iskolájuk falait. Később erőszakossá válnak tetteik és menekülniük kell a törvény elől.

A thriller kategóriából, A burok című filmet emelném ki. A film a szerelem és az áldozathozatal története. A közeljövőben láthatatlan paraziták lepik el a bolygónkat, amelyek a testbe bejutva befolyásolják az emberek gondolatait. Melani, együtt a többi túlélővel egy titkos helyre szökik, ahol egy nehéz időszak köszönt rájuk. Melanit viszont elkapják a fertőzött emberek és beleültetik az élősködőket. Így a főszereplő a saját teste rabszolgájává válik, ám az idegeneknek így sem sikerül irányítani őt. A parazitáknak így el kell viselni a sokszor nem könnyű szituációkat Melanie testében.

Patrick  Olberaról szól a következő film, mely a vígjáték kategóriába sorolható és A csodacsapat címet kapta. A főhős sikeres edzői karrierét drogfüggőség szakította meg, még kislányát is eltiltja tőle a bíróság. Kis szigetre száműzik, ahol egy kilátástalan sorsú közösség küzd a halfeldolgozó üzemük bezárása ellen. Utolsó reményük a konzervgyár futballcsapata. Ha további három mérkőzésüket megnyerik, megmenthetik a halfeldolgozót. Orbera egykori társaiból verbuvál csapatot. Bár ők sajnos eltávolodtak a focitól, de számos kacagtató kalandon keresztül csiszolódnak csapattá a helyi halászokkal.

Még nincs értékelve