Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Fogalmazás apáról vagy nagyapáról: pályázat gyerekeknek

forrás: mti | 2012.05.10. |
Fogalmazás apáról vagy nagyapáról: pályázat gyerekeknek
Az én édesapám, illetve Az én nagypapám címmel 10-14 éves magyar gyerekeknek hirdet pályázatot a Perspektíva a Jövőért Alapítvány apák napja alkalmából.

A pályázatnak tartalmaznia kell egy nyilatkozatot a személyes jellegű adatokról (egyebek mellett név, születési év és szülői engedély az adatok publikálhatóságáról). Feladat a szülő/nagyszülő tulajdonságainak leírása, méghozzá az apa/nagyapa nevében szereplő betűk alapján. Emellett másfél oldalas fogalmazást kell készíteni A legszebb élményem édesapámmal/nagyapámmal címmel. A pályázatok beérkezési határideje május 28. - olvasható az alapítvány honlapján.
    Az írásokat a Perspektíva a Jövőért Alapítvány 1185. Budapest, Tátra utca 4. címre vagy a perspektivaalapitvany [at] gmail [dot] com levelezési címre várják azzal a kitétellel, hogy a nyilatkozatban szereplő szülői aláírásnak is szerepelnie kell rajta.
    Az első helyezett 10 ezer, a második 6 ezer, a harmadik 3 ezer forintos sportfelszerelési utalványban részesül, a legjobban szereplő pályamunkát publikálják.

Még nincs értékelve