Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Hivatalosan is Debrecen az Internetes Kultúra Fővárosa

Faragó Melinda | Faragó Melinda | 2013.03.25. |
Hivatalosan is Debrecen az Internetes Kultúra Fővárosa
2013. március 19-én, Budapesten a Design Terminálban osztották ki az Internetes Kultúra Fővárosa Vándordíjat, melyet Debrecen városa nevében Nagy Barna, a Kreatív Vonalak Kft. alapító ügyvezetője vett át.


A vándordíjat a Magyar Marketing Szövetség alapította két éve, és az a vidéki város nyeri el, amelynek tervezői a legtöbb „Év Honlapja” elismerést szerzik meg az adott esztendőben. 2011-ben ez a város Pécs volt, tőlük kerül most át Debrecenbe a díj.

A budapesti Design Terminálban, a Város 2.0. városmárkázásról szóló programsorozat nyitórendezvényének keretein belül tartották meg a díjátadót. A Magyar Marketing Szövetség „Az Év Honlapja” versenyének képviseletében Dr. Eszes István, a zsűri elnöke adta át a díjat Nagy Barnának, ezzel jelképesen Debrecen városának. A Kreatív Vonalak ügyvezetője előadóként vett részt a rendezvényen, és Debrecen város polgármesterének távollétében ő vette át az oklevelet.

Nagy Barna megkeresésünkkor elmondta, a tavalyi évben mintegy 360 pályázatból, 25 kategóriában választotta ki a szakmai zsűri a legszínvonalasabb honlapokat az „Év Honlapja” címek elnyerésére. A debreceni tervezők hat ilyen elismerésben részesültek, ehhez a Kreatív Vonalak és tervezőcsapata három munkájukkal (Aranykanál ebédkiszállító, a Debreczeni Arany-Keresztes Lovagok Egyesülete és Fejes Márton fotográfus honlapja) járultak hozzá. A pályázat elbírálása és a címek odaítélése 2012 év végén történt, a díj a mostani rendezvényen került hivatalosan is a városhoz.

Nagy Barna továbbá elmondta, nagyon örül, hogy Debrecen ilyen szakmai elismerésben részesült a helyi tervezők révén. A vándordíj egy évig lesz a város tulajdonában, de munkájukkal arra fognak törekedni, hogy jövőre ismételten ide kerülhessen a cím.

Még nincs értékelve